СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграють у фіналі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття

3-го червня на футбольному стадіоні у смт. Середнє відбулись півфінальні матчі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття серед команд вікової категорії U-13 (гравці 2010 р.н.) та U-15 (гравці 2008 р.н.). За підсумками минулих раундів змагань до півфінальних матчів пробились одразу 3 наші команди, це : СДЮСШОР U-13 (гравці 2010 р.н.), СДЮСШОР U-15 (гравці 2008 р.н.) та СДЮСШОР U-14 (гравці 2009 р.н.), які всі свої матчі грають проти старших на 1 рік суперників.
У першому матчі на футбольному полі зійшлись СДЮСШОР Ужгород U-13 та “VISK” Вишково U-13. З самого початку матчу підопічні Михайла Стегури заволоділи територіальною та ігровою ініціативою. Ужгородці переважали суперника на кожному клаптику поля і як підсумок здобули більш ніж переконливу перемогу з рахунком 10:0. Отож, команда СДЮСШОР U-13 впевнено крокує далі і у фінальному матчі зустрінеться із ФК “Минай” U-13.
СДЮСШОР Ужгород U-13 – “VISK” Вишково U-13 10:0
У іншому півфінальному матчі на поле вийшли команди СДЮСШОР U-14, та ФК “Минай” U-15. Як ми вже писали наші хлопці у цьому матчі були на 1 рік молодшими за суперника, але не дивлячись на це СДЮСШОРівці не поступались противнику у самовіддачі. На початку матчу ФК “Минай” зумів відкрити рахунок. СДЮСШОР намагався грати від оборони і вибігати у швидкі контратаки. За рахунок таких контрвипадів, оборонці “Минаю” неодноразово мали клопіт із атакою СДЮСШОРу, але на жаль відзначитись забитим голом підопічні Михайла Іваниці не зуміли. У другому таймі “Минай” подвоїв свою перевагу. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу ФК “Минай” з рахунком 2:0. СДЮСШОР наступний свій матч за третє місце зіграє проти виноградівського “Севлюша”.
СДЮСШОР Ужгород U-14 – ФК “Минай” U-15 0:2
У заключному півфінальному поєдинку СДЮСШОР U-15 зустрічався із виноградівським “Севлюшом” U-15. СДЮСШОР з самого початку матчу почав грати першим номером і створював багато моментів. У середині першого тайму нашим хлопцям вдалось відкрити рахунок. На цьому СДЮСШОРівці не зупинялись і продовжували атакувати. У другому таймі наші хлопці йще двічі відзначились у воротах суперника. Варто також відзначити, що рахунок міг бути значно більшим, але через брак на завершальній стадії атак СДЮСШОР більше голів не забивав. Натомість, “Севлюш” зумів забити гол престижу. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу СДЮСШОРу з рахунком 3:1.
СДЮСШОР Ужгород U-15 – “Севлюш” Виноградів U-15 3:1
У підсумку 2 команди СДЮСШОРу вийшли до фіналів чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Це хороший результат для нашої школи.