СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Підсумкові результати команд СДЮСШОР у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття

6-го червня на футбольному стадіоні у смт. Середнє відбулись завершальні матчі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття серед команд вікової категорії U-13 (гравці 2010 р.н.) та U-15 (гравці 2008 р.н.). За підсумками півфінальних матчів 2 команди СДЮСШОР вийшли до фіналів змагань, це : СДЮСШОР U-13 (гравці 2010 р.н.) та СДЮСШОР U-15 (гравці 2008 р.н.), а команда СДЮСШОР U-14 (гравці 2009 р.н.), грала матч за 3-тє місце, нагадаємо, що СДЮСШОР U-14 усі свої матчі грав проти старших на 1 рік суперників.
На жаль, наші команди не зуміли здобути переможні результати у фінальних матчах, однак не дивлячись на це вони продемонстрували якісну та змістовну гру. У свою чергу команда СДЮСШОР U-14 перемогла у матчі за третє місце і здобула бронзові нагороди.
До вашої уваги результати фінальних матчів.
Фінальний матч серед команд вікової категорії U-13 (гравці 2010 р.н.)
СДЮСШОР Ужгород : ФК “Минай” 1:1. Серія післяматчевих пенальті 2:4
Гол у складі СДЮСШОР : Шевченко Єгор.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Михайло Стегура : “Початок матчу був для нас не вдалим і досить важким, хлопці відчували величезну відповідальність і були дещо сковані у своїх діях на полі. Ближче до перерви матчу нам вдалось перехопити ініціативу у противника. У другому таймі команда демонструвала чудову комбінаційну гру. Ігрова перевага була за нами. Нам вдалось зрівняти рахунок у матчі, але вийти вперед ми не змогли. Підвела реалізація гольових моментів. Я хочу подякувати своїм підопічним за старанність, самовіддачу протягом всього чемпіонату! На жаль, трішки не вистачило футбольної фортуни для чемпіонства. Нам безперечно є над чим працювати. Також, дякую батькам за підтримку та керівництву СДЮСШОР, за те, що надали нам всі необхідні та якісні умови для підготовки та участі у змаганнях!”

Фінальний матч серед команд вікової категорії U-15 (гравці 2008 р.н.)
СДЮСШОР Ужгород : ФК “Минай” 0:0. Серія післяматчевих пенальті 2:4
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Олексій Січ : “У фінальному матчі нам протистояв сильний та якісний суперник. ФК “Минай” перебуває у ігровому тонусі, адже бере участь у ДЮФЛ України і фізично нам було важко у цьому матчі. Грою я в цілому задоволений, хлопці грали максимально компактно та не давали багато вільного простору супернику. На жаль, у серії післяматчевих пенальті влучнішими були минайці. Я хочу подякувати хлопцям за проведений сезон, нам є над чим працювати у навчально-тренувальному процесі. Також хочу подякувати батькам та керівництву школи за підтримку та віру у нас.”

Матч за 3-тє місце серед команд вікової категорії U-15 (гравці 2008 р.н.)
СДЮСШОР Ужгород U-14 : ФК “Севлюш” Виноградів U-15 2:0 .
Голи у складі СДЮСШОР : Чурей Іван, Дупин Іван.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Іваниця : “Враховуючи той факт, що ми грали проти старших на 1 рік суперників то третє місце не поганий результат. Хлопчики у кожному матчі старались продемонструвати свої найкращі якості. Десь це виходило, а десь не дуже. У нас звичайно є багато ігрових аспектів, які нам потрібно вдосконалювати. Це ми і будемо робити під час навчально-тренувальних занять. “