СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованець СДЮСШОР Дмитро Годя дебютував в Українській Прем’єр-лізі!

У 29-му турі чемпіонату України рівненський “Верес” грав проти ФК “Динамо” Київ. У цій грі відбулась знакова подія для 18-річного закарпатця Дмитра Годі, якому тренер вперше довірив місце на полі. Дмитро вийшов на поле на 73-ій хвилині матчу замість Дмитра Кльоца. Не дивлячись на дебютну гру в УПЛ, Дмитро Годя був активним та не боявся проявляти ініціативу на футбольному полі. Перемогу в матчі здобули імениті динамівці з рахунком 3:0.
Зазначимо, що впродовж сезону вихованець СДЮСШОР виступав за молодіжну команду Вереса U-19, де зіграв 20 матчів та забив 3 голи. А в другому колі чемпіонату України вже сім раз потрапляв до заявки на гру першої команди із Рівного і лише у 29-му турі зумів дебютувати.
Коментар Дмитра Годі з приводу власного дебюту в Українській Прем’єр-лізі : “Я дуже чекав дебютного матчу в УПЛ і звичайно враження в мене максимально позитивні. Перед виходом на поле я трошки хвилювався, але думаю, що зіграв добре і в цілому я задоволений власною грою. Впродовж сезону я грав за молодіжну команду “Вереса” U-19. Грав добре, забивав голи, віддавав гольові передачі, і в кожному матчі старався продемонструвати свої найкращі футбольні якості. Я хочу подякувати ужгородській СДЮСШОР з футболу та своєму тренеру Фанті Миколі Андрійовичу, адже 4 роки, які я там провів позитивно вплинули на мій професійний розвиток і в пішли мені на користь. У нас в Ужгороді була зібрана дуже сильна команда. В кожному матчі ми старались перемогти і завжди на будь-яких змаганнях боролись за найвищі місця.”