СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вдале завершення сезону

20-го червня на футбольних полях в смт. Середнє проходив дитячий турнір з футболу приурочений до Всесвітнього дня дитячого футболу та Дня молоді. У змаганнях взяли участь 24 команди із трьох вікових категорій, а саме : U-13 (2010 р.н.), U-12 (2011 р.н.), U-11 (2012 р.н.). Нам надзвичайно приємно констатувати, що по всіх трьох вікових категоріях тріумфаторами стали команди СДЮСШОР. До речі відзначимо, що до нагородження призерів турніру доєднався вихованець СДЮСШОР, гравець ФК “Зоря” Луганськ – Сергій Булеца.
Змагання серед команд вікової категорії U-13 (2010р.н.).
Груповий етап :
СДЮСШОР – СК “Тячів” 3:1
СДЮСШОР – СК “Зінедін” 1:1
СДЮСШОР – ФК “Вішк” Вишково 11:1
Підопічні Михайла Стегури посіли перше місце у групі та кваліфікувались до півфіналу, де зустрілись із ФК “Минай”. На цей раз СДЮСШОРівці здобули перемогу з рахунком 1:0 і тим самим взяли реванш за нещодавній фінал чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. У фінальному матчі наші вихованці зустрічались із СК “Зінедін”. Основний час матчу переможця не виявив і справа дійшла до післяматчевих пенальті у яких влучнішими були гравці СДЮСШОРу (4:2).
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Михайло Стегура : “У груповому раунді ми продемонстрували якісну гру тому заслужено посіли перше місце у групі. У півфіналі нам вдалось взяти реванш у ФК “Минай” за програний фінал чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Фінал, чесно кажучи вийшов доволі важким та напруженим. Однак, на мою думку ми перемогли цілком заслужено. Я вітаю хлопців з перемогою, і вдячним їм за те, що вірили у власні сили та дотримувались тренерської установки на матч.”
Змагання серед команд вікової категорії U-12 (2011р.н.).
Груповий етап :
СДЮСШОР – ФК “Перечин” 3:1
СДЮСШОР – СК “Тячів” 6:0
СДЮСШОР – «Невицький замок» (Невицьке) 0:0
Підопічні В`ячеслава Пінковського успішно кваліфікувались до півфіналу, де обіграли СК “Зінедін” з рахунком 1:0. У фінальному матчі СДЮСШОРівці впевнено обіграли ФК “Севлюш” Виноградів з рахунком 3:0.
Змагання серед команд вікової категорії U-11 (2012р.н.).
Груповий етап :
СДЮСШОР – СК “Зінедін” 1:1
СДЮСШОР – ФК “Кольчино” 6:0
СДЮСШОР – ФК “Севлюш” Виноградів 5:0
Підопічні Миколи Фанти посіли перше місце у групі та кваліфікувались до півфіналу, де зустрілись із СК “Тячів”. СДЮСШОРівці здобули перемогу 1:0. У фінальному матчі наші вихованці зустрічались із СК “Зінедін”і здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Микола Фанта : “Ми задоволені перемогою у цьому турнірі, хлопчики у кожному матчі дуже старались і продемострували гарну гру. Це чудово, що ми на переможній ноті завершуємо цей сезон.”
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає наші команди : СДЮСШОР U-13, СДЮСШОР U-12, СДЮСШОР U-11, тренерів цих команд Михайла Стегуру, В`ячеслава Пінковського, Миколу Фанту з перемогою на турнірі і вдалим заверешенням сезону.