СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Запрошуємо до СДЮСШОР !

СДЮСШОР з футболу міста Ужгород здавна славиться своїми футбольними традиціями та досягненнями. Як показав час, вихованці СДЮСШОР стали не тільки відомими професійними футболістами, гравцями юнацьких та молодіжних збірних України, а й навіть ті хлопці, які не пов`язали своє життя з футболом стали гідними членами суспільства і без проблем знайшли себе в житті, адже СДЮСШОР виховує у молодих хлопчиків порядність, чесність і закладає міцний фундамент у розвитку особистості. Також, хочемо повідомити, що з 2021 року у СДЮСШОР розпочало своє функціонування відділення жіночого футболу у якому займаються дівчата віком від 7-ми до 17-ти років.
Про нашу школу піклуються та підтримують : Закарпатська обласна Рада, Закарпатська ОВА-ОДА, Закарпатська Асоціація Футболу, та меценати, які є небайдужими до розвитку дитячо-юнацького футболу Закарпаття, за що, їм щира подяка.
Ужгородський СДЮСШОР протягом серпня буде проводити набір юних хлопчиків та дівчат до своїх лав. Для повноцінного розвитку ваших дітей у нашій школі є відмінні умови, а саме : Ігрове поле,  два поля для проведення навчально-тренувальних занять, поля з пісочним та з тирсовим покриттям для проведення тренувань з фізичної та технічної підготовки гравців, гімнастичний та тренажерний зали. Не так давно розпочав свою функціональність новенький спортивно-реабілітаційний центр, який також побудований на стадіоні “Спартак”, у якому є все необхідне для швидкого та якісного відновлення фізичного стану футболістів. Для детального ознайомлення із інфраструктурою СДЮСШОР пропонуємо зайти за цим посиланням. Окрім цього, вихованці СДЮСШОР мають можливість проводити свої тренування на стадіоні “Авангард”.
Тренери-викладачі СДЮСШОР мають багаторічний досвід роботи із юними футболістами та регулярно відвідують спеціалізовані семінари, де підвищують свою тренерську кваліфікацію у ліцензійних центрах Української Асоціації футболу. 
Гравці та гравчині команд СДЮСШОР U-17/ WU-17, U-16/WU-16, U-15/ WU-15 та U-14/ WU-14, які приймають участь у Чемпіонаті ДЮФЛ України, Чемпіонаті України серед дівчат, та ДЮФЛ Закарпатської області навчаються в Ужгородському науковому ліцеї. Саме гравці та гравчині цих вікових категорій знаходяться на повноцінному державному фінансовому забезпеченні. Це прекрасний навчальний заклад в якому створені всі необхідні умови для комфортного та якісного навчання, проживання, харчування та проведення навчально-тренувального процесу. Учні та учениці Ужгородського наукового ліцею щороку демонструють найкращі показники в Закарпатській області зі здачі ЗНО. На території школи є гуртожиток з усіма зручностями в якому живуть учні з усіх куточків Закарпатської області та навіть України, їдальня в якій всі учні обідають на великій перерві, а гравці, які проживають в гуртожитку отримують повноцінне чотирьох разове харчування. Також для проведення навчально-тренувальних занять на території школи є чудове поле зі штучним покриттям, новий спортивний зал та басейн.
Команди СДЮСШОР є постійними учасниками фінальних частин чемпіонату ДЮФЛ України, та здобувають найвищі місця на престижних Міжнародних та Всеукраїнських турнірах. Приємно зазначити, що в цьому році команда СДЮСШОР WU-15 під керівництвом тренерів Крістіни Костевки та Анастасії Сірмай прийняли участь у Кубку дівочої ліги України з футболу. За підсумками змагань наші дівчата здобули історичний успіх для Закарпатської області, адже вперше в історії нашого краю команда із Закарпаття приймала участь у фінальній частині Кубку дівочої ліги  України. Вдвічі приємно, що після цих змагань дві гравчині СДЮСШОР отримали виклик до збірної України WU-15, це : Івасько Дарина та Леспух Каріна, та вже прийняли участь у навчально-тренувальних зборах цієї збірної.
Надзвичайно важливим аспектом для наших випускників та випускниць є те, що ужгородський СДЮСШОР співпрацює з факультетом здоров`я та фізичного виховання Ужгородського національного університету, ця співпраця дозволяє випускникам нашої школи безперешкодно вступати до цього вищого навчального закладу.
Доводимо до вашого відому, що СДЮСШОР з футболу надіслав офіційне підтвердження в Українську Асоціацію Футболу, щодо  участі команд U-17, U-16, U-15, U-14 в Чемпіонаті ДЮФЛ України у сезоні 2023-2024 роках, а дівочі команди СДЮСШОР WU-15, WU-13 візьмуть участь у Чемпіонаті України серед дівчат у сезоні 2023-2024 роках.
Тому, якщо ваш синочок чи донька мріє займатись в одній із кращих державних футбольних шкіл України відразу приводіть його до нас на тренування.
Для уточнення деталей про місце, дату, та час переглядів просимо звертатись за телефонами тренерів :
Вікова категорія : U-17 (2007 р.н.). Тренер – Кузь Ігор Павлович – моб. тел.: 066-344-48-37.
Вікова категорія : U-16 (2008 р.н.). Тренер – Січ Олексій Володимирович. – моб. тел.: 063-894-51-45.
Вікова категорія : U-15 (2009 р.н.). Тренер – Іваниця Михайло Михайлович. – моб. тел.: 050-432-38-43.
Вікова категорія : U-14 (2010 р.н.). Тренер – Стегура Михайло Михайлович – моб. тел.: 050-936-94-97.
Вікова категорія : WU-15 (дівчата 2007-2010 р.н.). Тренер- Костевка Крістіна Ігорівна – моб. тел.: 095-709-69-14.
Вікова категорія : WU-13 (дівчата 2011-2014 р.н.). Тренер- Сірмай Анастасія Йосифівна – моб. тел.: 095-686-19-77.