СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вдалий виступ команд СДЮСШОР на турнірі пам’яті Івана Шопи.

4-го та 8-го серпня у селі Довге проходив турнір пам’яті Івана Шопи. 8-го серпня у змаганнях брали участь дітки 2013 року народження. У турнірі прийняли участь 10 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-11 (2013 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :
СДЮСШОР – “Нарцис” м.Хуст    1:0
СДЮСШОР – ФК “Ільниця”   4:0
СДЮСШОР – “FSG-2” м.Ужгород    3:0
СДЮСШОР – ДЮСШ м. Мукачево   2:0
З максимальним результатом у 12 залікових балів СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали команду “FSG-12 школа” з рахунком 3:0 і успішно пробились до фіналу. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояла команда з Ужгороду “FSG-1”. Матч виявися досить напруженим. Основний час гри зафіксував нічийний результат 2:2. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці СДЮСШОРу, які і здобули перемогу.  
Як підсумок, СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі пам`яті Івана Шопи. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим гравцем турніру нашого вихованця Назаренка Миколу.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав В’ячеславович Пінковський ” Перш за все хочу відзначити хорошу сконцентрованість та налаштованість команди на перемогу, яка була у кожному матчі на турнірі. Хлопці показали змістовний та результативний футбол, особливо хочу відзначити захисну лінію, адже за весь турнір ми пропустили голи у власні ворота тільки у фінальному матчі. Ми задоволені перемогою на цьому турнірі.”
4-го серпня у змаганнях брали участь дітки 2014 року народження. У турнірі прийняли участь 12 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-10 (2014 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-10 :
СДЮСШОР – “Спарта” м.Берегове    7:1
СДЮСШОР – ФК “Кіреші”   6:0
СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали команду “FSG-жовті” з рахунком 3:1 і успішно пробились до фіналу. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояла команда з Ужгороду “FSG-сині”. Прогнозовано вирішальний матч виявися запеклим та безкомпромісним. Однак, перемогу здобули гравці “FSG” з рахунком 3:2.
Як підсумок, СДЮСШОР U-10 посів друге місце на турнірі пам`яті Івана Шопи. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим гравцем турніру нашого вихованця Мигалину Олексія.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В’ячеслав Венцелович Пінковський : ” На жаль, досить прикра поразка у фінальному матчі не дозволила нам святкувати перемогу у цьому турнірі, але хочу сказати, що дітки дуже старались у кожному матчі продемонструвати свої найкращі якості. Я бачу очевидний прогрес у ігровому аспекті нашої команди. Також хочу подякувати батькам дітей за їхню палку підтримку протягом всього турніру. “