СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР U-12 та U-13 перемагають на турнірі пам’яті Івана Шопи.

9-го та 11-го серпня у селі Довге проходив турнір пам’яті Івана Шопи. 9-го серпня у змаганнях брали участь дітки 2012 року народження.
U-12 (2012р.н.).
У турнірі прийняли участь 10 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-12 (2012 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-12 :
СДЮСШОР – ФК “Нарцис” м.Хуст    2:0 СДЮСШОР – ФК “Бронька”   1:1 СДЮСШОР – ДЮСШ м.Мукачево    2:0 СДЮСШОР – ДЮСШ м. Тячів   1:0
З результатом у 10 залікових балів СДЮСШОР успішно пробився до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали команду ФК “Рокосово” з рахунком 3:1. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояла команда з Виноградова “Севлюш”. Основний час гри зафіксував нічийний результат 0:0. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці СДЮСШОРу, які і здобули перемогу.  
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 переміг на турнірі пам`яті Івана Шопи. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим воротарем турніру нашого вихованця Кирлик Станіслав.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Миколу Фанту, гравців команди СДЮСШОР U-12 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Микола Фанта : “Головним завданням на цьому турнірі було для нас відновлення ігрової взаємодії між гравцями після літньої паузи. Вдвічі приємніше, що нам вдалось перемогти на цьому турнірі. Я хочу подякувати діткам за гарну гру та їхню самовіддачу у кожному матчі. “
U-14 (2010р.н.).
У турнірі прийняли участь 5 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-13 (2011 р.н.). Змагання проводились за коловою системою. Зазначимо, що СДЮСШОРівці всі свої матчі грали проти старших на рік суперників.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-13 :
СДЮСШОР – ФК “Королево”  3:0 СДЮСШОР – ФК “Ільниця”   2:0 СДЮСШОР – ФК ” Білки”    6:0 СДЮСШОР – ФК “Бронька”  0:0
У підсумку СДЮСШОР набрав 10 залікових балів, але завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів саме наші вихованці здобули золоті медалі турніру.Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим воротарем турніру нашого вихованця Юрченко Марка.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-13 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 В’ячеслав Венцелович Пінковський : ” Команда продемонструвала змістовну гру. Я намагався надати ігрову практики всім хлопцям. Ми були молодшими на рік від наших суперників і з огляду на це перемога на цьому турнірі вдвічі приємніша. Ми продовжуємо нашу підготовку до майбутнього Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. “