СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 прийняв участь у турнірі “Ruh Cup”

Команда СДЮСШОР U-14 (хлопці 2010 р.н.) прийняла участь у престижному турнірі “Ruh Cup”, який проходив у Винниках з 10-го по 13-те серпня.  В цих змаганнях взяло участь 12 команд.
За підсумками жеребу СДЮСШОР потрапив до групи “В”. До вашої уваги результати матчів наших вихованців у груповому етапі :
СДЮСШОР – ДЮСШ”Рух-2″ м. Львів    2:1
СДЮСШОР – АФ”Рух-Жовті” м. Львів    0:3
СДЮСШОР – ФК”Скала 1911″ м. Стрий    2:0
СДЮСШОР – ФК “Пальміра” М.Одеса    1:0
СДЮСШОР – КЗ ДЮСШ “Буковина” м. Чернівці    1:5
У результаті СДЮСШОР із показником 9 залікових балів посів 3-тє місце у групі та потрапив до наступної стадії змагань у якій вирішувалась доля 5-8 місць. У першому матчі підопічні Михайла Стегури поступились команді ДЮСШ “Рух” з рахунком 1:0. У заключному матчі за 7-8 місце СДЮСШОР грав проти ФК “Минай” Ужгород. Основний час матчу закінчився з рахунком 1:1, однак у серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці “Минаю”.
У підсумку, СДЮСШОР U-14 посів 8-ме місце на турнірі “Ruh Cup”. Приз найкращого гравця команди СДЮСШОР  отримав – Цаплук Олександр.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : ” Ці змагання я розглядав як один із етапів підготовки до майбутнього Чемпіонату ДЮФЛ України і я задоволений, що на цьому турнірі ми провели 7 матчів з командами дуже хорошого рівня. Саме у матчах проти таких суперників відразу помітні сильні та слабкі сторони команди над якими потрібно працювати. Нашим завданням на цьому турнірі було збалансувати та награти командні дії, також спробувати хлопців на різних позиціях. Є група нових футболістів, яких я мав можливість переглянути під час матчів. Незважаючи на приєднання нових гравців, команда часто демонструвала зібраність та обдумані дії в організації атак. В окремих матчах не вистачало надійності та зіграності при оборонних діях. Одним словом цей турнір видався для нас дуже інформативним.”