СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованки СДЮСШОР отримали виклик до збірної України WU-15.

Вихованки СДЮСШОР Івасько Дарина та Леспух Каріна отримали виклик до збірної України WU-15 на навчально-тренувальний збір, який проходить з 20-го по 25-те серпня у місті Львів. Нагадаємо, що це вже не перший виклик до збірної для наших дівчат, Дарина та Каріна вже перебували у розташуванні збірної Україні на початку літа. Під час першого навчально-тренувального збору наші вихованки чудово себе проявили і як наслідок довіра до них з боку головного тренера збірної України WU-15 Олени Кудзієвої продовжується.
На жаль, Івасько Дарина внаслідок отриманої нещодавно травми не змогла поїхати до розташування збірної.
Успіх наших дівчат є відображенням вдалої тренерської роботи Крістіни Костевки, а також всієї вертикалі нашої школи на чолі із керівництвом.
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Для нашої школи повторний виклик до збірної України Івасько Дарини та Леспух Каріни є безсумнівним успіхом. На превеликий жаль, Леспух Каріна одна поїхала на цей збір, адже Івасько Дарина нещодавно отримала неприємну травму і перебуває зараз на лікуванні. Я бажаю Каріні продемонструвати свої найкращі якості у лавах збірної України, а Дарині швидко відновитись і знову радувати нас своєю гарною грою.”