СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованка СДЮСШОР відзначилась забитими голами за збірну України WU-15

Як ми вже раніше писали вихованки СДЮСШОР Івасько Дарина та Леспух Каріна отримали виклик до збірної України WU-15 на навчально-тренувальний збір, який проходив з 20-го по 25-те серпня у місті Львів. На превеликий жаль, Івасько Дарина внаслідок отриманої напередодні травми не змогла поїхати до розташування збірної.
Під час цього збору наша збірна провела два товариських поєдинки. У першому здобула перемогу з рахунком 8:0 над ФК “Янтарочка” (Новояворівськ), а в другому здолала ФК “Надбужжя” (Буськ) з рахунком 6:2. Нам надзвичайно приємно повідомити, що в обидвох матчах Леспух Каріна відзначилась забитими голами.
Гравчиня СДЮСШОР WU-15 Леспух Каріна : ” Цей навчально-тренувальний збір був дуже корисний для мене. У збірній Україні WU-15 дуже сильна конкуренція, це і не дивно, адже кожна дівчина хоче продемонструвати свої найкращі якості. Я була готова до цього. Вважаю, що у товариських матчах я зіграла доволі не погано. Відзначилась забитими голами і старалась діяти на футбольному полі максимально активно. “
Гравчиня СДЮСШОР WU-15 Івасько Дарина не дивлячись на отриману травму не змогла залишитись осторонь і приїхала повболівати за збірну та підтримати одноклубницю Каріну. Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає Леспух Каріну з вдалими матчами за збірну Україну WU-15, а Івасько Дарині бажає якнайшвидше відновитись після отриманої травми, щоб знову радувати нас своєю яскравою грою.
До вашої уваги відео-огляд матчу збірної України проти ФК “Надбужжя” (Буськ) у якому забитим голом відзначилась Леспух Каріна (1хв 35сек.) :
До вашої уваги відео-огляд матчу збірної України проти ФК “Янтарочка” (Новояворівськ) у якому забитим голом відзначилась Леспух Каріна (1хв 05сек.) :