СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі IRSHAVA SUMMER CUP

З 28-го по 30-те серпня у місті Іршава проходив турнір IRSHAVA SUMMER CUP.  Змагання проводились серед діток  2013 року народження. У турнірі прийняли участь 12 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-11 (2013 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :
СДЮСШОР – ФК “Скала” м. Стрий    0:0
СДЮСШОР – ФК “Ільниця”   3:1
СДЮСШОР – ФК “Хуст”            5:0
СДЮСШОР – ДЮСШ м. Іршава   5:0
СДЮСШОР – ФК «Рух-14» м. Львів   3:0
З результатом у 13 залікових балів СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали команду ФК «Рух-13» м. Львів  з рахунком 2:0 і успішно пробились до фіналу. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояла ДЮСШ з міста Виноградів. Матч виявися досить напруженим, однак наші вихованці зуміли здобути перемогу з рахунком 1:0.
Як підсумок, СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі IRSHAVA SUMMER CUP. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим воротарем турніру Візицканича Артема, а кращим бомбардиром став Мазур Станіслав.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав В’ячеславович Пінковський : ”  Ми задоволені перемогою на цьому турнірі. Дітки старались у кожному матчі і були за це винагородженні. Я хочу подякувати батькам дітей за їхню підтримку у кожному матчі, яка безсумнівно допомогла нам перемогти на цьому турнірі.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!