СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-15 у напруженому матчі здобуває перемогу над ФК “Минай”.

9-го вересня стартував чемпіонат ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Початок цього чемпіонату є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У першому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР зустрічався проти однолітків з ФК «Минай». У другому матчі на прекрасному футбольному полі стадіону «Спартак» зустрілись команди вікової категорії U-15.
У першому таймі гольових нагод майже не було, команди вели боротьбу за центр поля. ФК «Минай» зумів першим відкрити рахунок у матчі на 17-ій хвилині. Хоча відверто кажучи, цей гол був доволі спірним, адже на думку багатьох присутніх на стадіоні гравець, який забив гол підіграв собі рукою. Але арбітр зустрічі все ж таки зарахував цей гол. Найцікавіші події відбулись у другій половині гри. З самого початку другого тайму СДЮСШОРівці заволоділи ігровою ініціативою. Підопічні Михайла Іваниці не збирались миритись із таким розвитком подій. І вже на 46-їій хвилині рахунок був зрівняний. Після навісу з правого флангу, Цибик Юрій шедевральним ударом у падінні через себе відправив м’яч у сітку воріт. Без перебільшення можна сказати, що цей гол став справжньою окрасою цього матчу, який надихнув гравців СДЮСШОРу продовжувати тиснути на ворота минайців. Під кінець матчу СДЮСШОРівці все ж таки дотиснули противника і забили другий гол. Після штрафного удару, результативно на добиванні зіграв той таки Цибик Юрій, який вивів свою команду вперед.
Як підсумок, СДЮСШОР U-15 у надзвичайно напруженому матчі, перемагає ФК «Минай» з рахунком 2:1.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!