СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України. СДЮСШОР U-14 впевнено перемагає ФК “Ліцей-Вікторія”.

16-го вересня пройшов другий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У другому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з ФК «Ліцей-Вікторія» з міста Івано-Франківськ. У другому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-14.
Ужгородці з самого початку матчу впевнено заволоділи ігровою ініціативою. Гості свою гру побудували від оборони намагаючи стримати спритних форвардів СДЮСШОРу, але це в них вийшло не на довго. На 28-ій хвилині Шкірта Святослав елегантно перекинув кіпера гостей і вивів свою команду вперед. На початку другого тайму ужгородці подвоїли свою перевагу. Сильним і точним ударом з-за меж штрафного майданчика відзначився Шевченко Єгор. Підопічні Михайла Стегури не збирались зупинятись на досягнутому. І На 60-ій хвилині Попович Олександр результативно використав побачення з воротарем і відправив м’яч у дальній кут воріт.
Як підсумок, впевнена перемога СДЮСШОР U-14 з рахунком 3:0.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!