СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України. СДЮСШОР U-17 впевнено перемагає ФК “Дніпро”.

23-го вересня пройшов третій тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У третьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з ФК «Дніпро». Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-17.
З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою, яка вилилась у забитий м’яч вже на 11-ій хвилині. Герич Ігор обіграв свого опонента, змістився з правого флангу у центр і пробив у дальній кут воріт. Після забитого голу СДЮСШОРівці продовжували тиснути на суперника і в середині першого тайму подвоїли свою перевагу. Після навісу з кутового авто-голом у власні ворота відзначився захисник «Дніпра». У другому таймі гра була значно спокійнішою, однак не без голів. На 21-ій хвилині СДЮСШОР забив третій гол. Впевнено виконав пенальті Івасій Андрій. Під кінець зустрічі гості зуміли забити гол престижу, однак на більше їх не вистачило.
Фінальний свисток арбітра зафіксував більш ніж впевнену перемогу підопічних Ігоря Кузя  рахунком 3:1.    
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!