СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України. СДЮСШОР U-16 дотиснув у другому таймі ФАПФ Івано-Франківськ.

30-го вересня пройшов четвертий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У четвертому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з ФАПФ Івано-Франківськ. Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-16.
З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою, яка вилилась у забитий гол вже на 8-ій хвилині. Попадинець Олександр з правого флангу на швидкості ввірвався у штрафний майданчик гостей і віддав пас на Мийгеша Річарда, який у свою чергу пробив у дальній кут воріт. Ближче до середини тайму гості вирівняли гру і навіть забили гол на 37-ій хвилині. З початком другого тайму СДЮСШОР побіг у масовану атаку. Ужгородці переважали суперника на кожному клаптику поля. За свою активність та настирливість господарі були сповна винагородженні. Спочатку на 53-ій хвилині Боднарик Дмитро сильним та точним ударом з-за меж штрафного майданчика вивів свою команду вперед. А згодом, Лукіта Дмитро вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем і закріпив перевагу СДЮСШОРу.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних Олексія Січа з рахунком 3:1.   
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!