СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. Напружена та надзвичайно важлива перемога СДЮСШОР над АФ “Мункач”.

7-го жовтня пройшов п’ятий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з АФ «Мункач» м. Мукачево. У другому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-15.
 У першому таймі було багато боротьби за м’яч на кожному клаптику поля і найцікавіші моменти відбулись у другій половині гри. Відкрити рахунок у матчі зуміли гості на 55-ій хвилині. Після пропущеного голу СДЮСШОРівці не знітились і почали грати активніше. Це дало свій результат. На 61-ій хвилині після удару зі штрафного від Маркуша Емеріха м’яч влетів в сітку воріт. Підопічні Михайла Іваниці на цьому не зупинились і продовжували атакувати, що можуть здобути переможний результат. І під кінець зустрічі Ковач Олександр фантастичним ударом головою з 15-ти метрів відправив круглого в сітку воріт.
Як підсумок, СДЮСШОР U-15 за рахунок несамовитої волі до перемоги святкує звитягу над АФ «Мункач» з рахунком 2:1.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!