СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР поступився АФ “Мункач”. 

7-го жовтня пройшов п’ятий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з АФ «Мункач» м. Мукачево. Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-17.
Гостям вдалось відносно швидко, на 10-ій хвилині відкрити рахунок у матчі. Після пропущеного голу СДЮСШОРівці намагались перехопити ініціативу у суперника, але стовідсоткових гольових моментів створити не зуміли. Під кінець першого тайму відбувся доволі неоднозначний епізод. Нападник СДЮСШОРу Калинич Іван виграв боротьбу за м’яч і вибігав вже на побачення з воротарем, однак захисник «Мункача» притримав нашого гравця за майку як наслідок позбавив Калинича Івана шансу на очевидне взяття воріт. У народі таке порушення правил називають «фол останньої надії». Арбітр матчу по незрозумілим причинам замість червоної картки, показав захиснику гостей тільки жовту. Якби арбітр матчу прийняв правильне рішення і вилучив захисника «Мункача» , то СДЮСШОР граючи в більшості мав би всі шанси зрівняти рахунок, або ж навіть перемогти. І в цілому на нашу думку арбітр впродовж матчу неодноразово приймав неоднозначні рішення, трактуючи їх на користь команди гостей. У другому таймі «Мункач» забив другий гол. Ужгородці натомість створили декілька потенційно небезпечних моментів, але на жаль, забити гол не змогли.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу АФ «Мункач» з рахунком 2:0.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!