СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. Бойова нічия між СДЮСШОР та “Мункачом”. 

14-го жовтня пройшов шостий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з АФ «Мункач» м. Мукачево. У другому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-14.
 Це був дуже напружений матч. Обидві команди були безкомпромісні і грали виключно на перемогу. На жаль, вчергове у матчі були присутні грубі помилки арбітра, які безпосередньо вплинули на кінцевий результат. До прикладу на 7-ій хвилині матчу гравець «Мункача» надзвичайно грубо порушив правила проти нашого капітана Поповича Олександра. Внаслідок отриманої травми Олександр не зміг продовжити матч. Арбітр замість прямої червоної картки, обмежився тільки попередженням для гравця команди гостей. «Мункач» на 42-ій хвилині матчу відкрив рахунок, теж не без допомоги арбітра. Гравець гостей вийшов на побачення з нашим голкіпером і пробив мимо воріт, але рефері чомусь вказав на кутовий удар і саме з цього кутового гості забили гол. Після пропущеного голу ужгородці кинули всі сили на атаку і це принесло свої плоди. На 69-хвилині гравець СДЮСШОР Куруц Павло вдало пробив у дальній від воротаря кут і зрівняв рахунок у матчі.
Як підсумок, у матчі СДЮСШОР – «Мункач» справжня бойова нічия 1:1.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!