СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. Впевнена перемога СДЮСШОР. 

21-го жовтня пройшов сьомий  тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з  «Прикарпаття» м. Івано-Франківськ. У першому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-17.
З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою і досить швидко повели в рахунку. Калинич Іван вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.  Гості у першому таймі також створили декілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не зуміли. Натомість, СДЮСШОР зміг подвоїти свою перевагу. На 36-їй хвилині після навісу з кутового Шпірь Едуард виграв верхову боротьбу і головою відправив м`яч у сітку воріт. На останній хвилині першого тайму господарі забили 3-ій гол. Герич Ігор з близької відстані не залишив шансів голкіперу гостей. У другій половині матчу була вже доволі спокійна гра, адже СДЮСШОР намагався втримати комфотний для себе результат, а гості після провального першого тайму практично не атакували. Крапку в матчі поставив Калинич Іван, який до слова оформив дубль у цьому матчі.
Як підсумок, СДЮСШОР напрочуд впевнено перемагає «Прикарпаття» з рахунком 4:0.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!