СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. Результативна нічия між командами СДЮСШОР та “Прикарпаття”. 

28-го жовтня пройшов восьмий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з  СДЮСШОР «Прикарпаття» м. Івано-Франківськ. У другому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-15.
Господарі дуже активно розпочали гру і на 3-ій хвилині повели в рахунку. Голом відзначився Шершун  Василь. Підопічні Михайла Іваниці продовжували атакувати. На 9-ій хвилині той таки Шершун Василь міг оформити дубль, але м’яч після його удару пролетів над перекладиною воріт. Під кінець першого тайму гості забили гол і тим самим зрівняли рахунок. На 54-ій хвилині ужгородці мали стовідсотковий шанс для взяття воріт. Ковач Олександр був першим на добиванні, але воротар гостей зумів парирувати удар нашого гравця. Загалом у другому таймі було обмаль гольових моментів, і вся гра точилась у центральній частині поля.   
Фінальний свисток арбітра зафіксував результативну нічию  1:1.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!