СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. Напружена перемога СДЮСШОР. 

28-го жовтня пройшов восьмий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з  СДЮСШОР «Прикарпаття» м. Івано-Франківськ. У першому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-17.
З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою і досить швидко повели в рахунку. Герич Ігор віддав чудовий пас на Калинича Івана, який вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.  Гості у свою чергу теж не відсиджувались в обороні і змогли зрівняти рахунок на 33-ій хвилині. Ужгородці знову вийшли вперед на 59-їй хвилині. Калинич Іван втік від захисників і невідпорно пробив під перекладину воріт. На досягнутому СДЮСШОР не зупинився і забив третій гол на 78-ій хвилині. Результативним ударом відзначився Івасій Андрій, який технічно прибрав захисника, змістився з правого флангу в центр і не залишив шансів голкіперу гостей. «Прикарпаття» все ж таки зуміло забити другий гол і скоротити відставання в рахунку, але на більше їх не вистачило.
Як підсумок, СДЮСШОР перемагає «Прикарпаття» з рахунком 3:2.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!