СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-15 здобуває дебютну перемогу у Чемпіонаті України серед дівчат.

3-го листопада пройшов черговий тур чемпіонату України серед дівчат вікової категорії WU-15 сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі СДЮСШОР вдома приймав команду з ДЮСШ “Пробій” м. Городенка.
Ужгородки з самого початку матчу заволоділи ігровою ініціативою і вже на 15-ій хвилині відкрили рахунок. Івасько Дарина сильним ударом з далекої відстані вивела свою команду вперед. Підопічні Крістіни Костевки продовжували атакувати. Під кінець першого тайму Леспух Каріна подвоїла перевагу наших дівчат. У другому таймі ситуація на полі не змінилась. СДЮСШОР продовжував атакувати, а гості оборонятись. На 60-ій хвилині Івасько Дарина завдяки сильному пострілу зі штрафного удару оформила дубль. Що правда, команда з міста Городенка зуміла відквитати один гол, але на більше їх не вистачило. Натомість ужгородки забили свій четвертий гол у цьому матчі. Леспух Каріна скористалась помилкою воротаря гостей і відправила м’яч у сітку воріт.
Як  підсумок, СДЮСШОР WU-15 здобув свою першу перемогу у цьому сезоні над командою ДЮСШ “Пробій” м. Городенка з рахунком 4:1.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!