СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі Zinedine Cup

17-го листопада у спорткомплексі Zinedinе проходив турнір Zinedinе Cup.  Змагання проводились серед діток  2013 року народження. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-11 (2013 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :
СДЮСШОР – ФК “Минай-2”  1:0
СДЮСШОР – FSG (8 школа)   1:0
СДЮСШОР – Zinedine      3:0
СДЮСШОР – FSG (Жовті)   1:0
З максимальним результатом у 12 залікових балів СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до фіналу змагань. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояв основний склад команди FSG. Матч виявися напруженим і безкомпромісним. Основний час закінчився нульовою нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті влучнішими були наші вихованці.
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 переміг на турнірі Zinedine Cup. Також, варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим гравцем турніру Соскиду Максима.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав В’ячеславович Пінковський : ”  Ми задоволені перемогою на цьому турнірі. Дітки старались у кожному матчі і були за це винагородженні. Я хочу подякувати батькам дітей за їхню підтримку у кожному матчі, яка безсумнівно допомогла нам перемогти на цьому турнірі.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!