СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. Впевнена перемога СДЮСШОР.

18-го листопада пройшов 11-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2023-2024 рр. Цьогорічний чемпіонат є можливим завдяки героїзму наших воїнів ЗСУ. Тому, кожного дня ми не перестаємо дякувати Збройним Силам України за їхню мужність та відважність.
У цьому турі чемпіонату ДЮФЛ України СДЮСШОР грав проти однолітків з  Ліцей-Вікторія м. Івано-Франківськ. У першому матчі на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці команд вікової категорії U-17.
Ужгородці активніше розпочали гру і відкрили рахунок вже на 12-ій хвилині матчу. Івасій Андрій бездоганно виконав штрафний удар. У середині першого тайму гостям вдалось вирівняти гру і створити декілька гольових моментів, які вони зрештою не реалізували. Натомість СДЮСШОР своїми нагодами скористався сповна. На 65-ій хвилині той таки Івасій Андрій оформив дубль, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем. Після цього голу гості відверто опустили руки і ігрова ініціатива була повністю на боці господарів. В кінці матчу 2 голи у ворота суперників забив також Герич Ігор.
Фінальний свисток арбітра зафіксував більш ніж впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 4:0.
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!