СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР U-11 та U-12 прийняли участь у турнірі “Karpaty Cup”.

З 18-го по 19-те листопада у на стадіоні Аваград проходив Всеукраїнський дитячий турнір “Karpaty Cup” на честь закарпатських зірок львівського футболу. Участь у турнірі взяли 16 команд вікових категорій U-11 (2013 р.н) та U-12 (2012 р.н), серед учасників були дві команди СДЮСШОР U-11 та U-12.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-11, яка більшість своїх ігор проводила проти старших на один рік суперників :
СДЮСШОР 13  – ДЮСШ  м.Перечин  1:1
СДЮСШОР 13 – ДЮСШ  м.Виноградів  0:3
СДЮСШОР 13 – ФК «Минай-12»      0:5
Після групового раунду СДЮСШОРівці потрапили до Silver League. У чвертьфіналі ужгородці перемогли «Севлюш» з рахунком 3:0. У півфінальному матчі СДЮСШОР грав проти ФК «Нарцис» з міста Хуст. Основний час матчу завершився нічиєю 1:1, а вже у серії післяматчевих пенальті наші вихованці здобули перемогу (3:2). У вирішальному матчі підопічні Вячеслава Пінковського грали проти «Сузір'я» з міста Свалява. Гра виявилась досить напруженою, але СДЮСШОРівці проявили характер і здобули перемогу з рахунком 1:0.
Як підсумок, СДЮСШОР U-11 переміг у Silver League  на турнірі Karpaty Cup.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав В’ячеславович Пінковський : «Хочу подякувати команді за самовіддачу і злагоджену гру, яку вони продемонстрували. Також хочу, подякувати батькам діток за їхню підтримку.»
Як ми вже зазначали у турнірі також приймала участь команда СДЮСШОР U-12. До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-12 :
СДЮСШОР 12  – ДЮСШ №1 “Ужгород” 8:0
СДЮСШОР 12 – ДЮФШ Зінедін    3:0
СДЮСШОР 12 – ФК «Минай-13»      1:0
У груповому раунді наші вихованці здобули 9 залікових балів і успішно кваліфікувались до Golden League. У чвертьфіналі ужгородці перемогли «Мункач» з рахунком 1:0. У півфінальному матчі СДЮСШОР грав проти ДЮСШ  м.Виноградів . Основний час матчу завершився нічиєю 1:1, а вже у серії післяматчевих пенальті влучнішими були виноградівці. У матчі за 3-тє місце СДЮСШОР на жаль, поступився ФК «Минай» 2:1.
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 посів 4-те місце у Golden League  на турнірі Karpaty Cup. Організатори змагань визнали нашого гравця Пахомова Владислава – кращим гравцем турніру.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Микола Фанта : «На цьому турнірі були дуже сильні команди. З такими противниками завжди приємно грати. В цілому я задоволений тією грою, яку продемонстрували мої підопічні. Вважаю, що мали хороші шанси вийти у фінал змагань, але фортуна була не на нашому боці.»
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!