СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 здобув золоті медалі на щорічному турнірі на честь О. Філіпа

9-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив щорічний турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-10 (2014 р.н.) прийняло участь 17 команд, які були поділені на 4 групи. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-10.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-10 :
СДЮСШОР – “Фаворит” В.Березний    1:1
СДЮСШОР – “Олімп-14”  2:1
СДЮСШОР – “Zinedine-14” 1:0
З результатом у 7 залікових балів СДЮСШОРівцям вдалось посісти перше місце у групі і вийти до чвертьфіналу змагань. У тому матчі наші вихованці перемогли команду “Зінедін-15” з рахунком 1:0. У півфінальному матчі СДЮСШОРівці переграли ФК “Севлюш” з рахунком 2:1. У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояв “Фаворит” із Великого Березного. Матч виявився досить напруженим, однак підопічні В`ячеслава Пінковського здобули бажану перемогу з рахунком 1:0.
Як підсумок, СДЮСШОР U-10 завоював золоті медалі на щорічному турнірі на честь О. Філіпа. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено нашого гравця Мигалину Олексія найкращим бомбардиром турніру.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В`ячеслав Пінковський :”Нам було дуже приємно приймати участь у цьому турнірі. Змагання були добре організовані, суперники сильні. Дітки дуже старались продемонструвати свої найкращі якості і заслужено перемогли у цьому турнірі. Хочу подякувати своїм підопічним за якісну гру, батькам за палку підтримку і звичайно хочу подякувати нашим ЗСУ, тому, що завдяки їм у нас є можливість займатись улюбленою справою.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!