СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 посів друге місце на щорічному турнірі на честь О. Філіпа

9-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив щорічний турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-13 (2011 р.н.) прийняло участь 16 команд, які були поділені на 4 групи. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-12, який більшість своїх матчів грав проти старших на один рік суперників.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-12 :
СДЮСШОР – ДЮСШ Виноградів   1:0
СДЮСШОР – FSG  0:0
СДЮСШОР – “FST-Україна” 0:0
З результатом у 5 залікових балів СДЮСШОРівцям вдалось потрапити до чвертьфіналу змагань. У тому матчі наші вихованці перемогли ФК “Минай-2” з рахунком 1:0. У півфінальному матчі СДЮСШОРівці впевнено обіграли “Олімп” з рахунком 3:0. У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояв ФК “Минай-1”. Матч виявився безкомпромісним. СДЮСШОР мав декілька чудових нагод для взяття воріт, які на жаль, не зумів реалізувати. Натомість противник за 4 хвилини до фінального свистка забив єдиний у зустрічі гол.
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 посів друге місце на щорічному турнірі на честь О. Філіпа.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Микола Фанта : “Вважаю, що результат цілком не поганий, враховуючи той факт, що майже всі свої матчі ми грали проти старших на рік суперників. На жаль, у фіналі фортуна була не на нашому боці, адже в нас було три стовідсоткові гольові моменти, які ми не реалізували. І пропустили ми дуже прикрий гол в кінці матчу. Будемо посилено працювати над реалізацією моментів під час навчально-тренувального періоду. Хочу подякувати хлопчикам за самовіддану гру, а батькам за палку підтримку.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!