СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інтерв’ю з тренером команди СДЮСШОР U-14 з приводу закінчення осінньої частини чемпіонату ДЮФЛ України.

Нещодавно завершилась осіння частина чемпіонату ДЮФЛ України Вищої Ліги. У зв’язку з цим ми поспілкувались із тренерами наших команд, які беруть участь у даних змаганнях.
Команда СДЮСШОР U-14 після закінчення осінньої частини чемпіонату ДЮФЛ України Вищої Ліги, має у своєму активі 24 залікових балів і посідає 3-те місце у турнірній таблиці. До вашої уваги інтерв’ю з тренером команди СДЮСШОР U-14 Михайлом Стегурою.
  • Як на вашу думку команда провела осінню частину чемпіонату ДЮФЛ України ?
В першу чергу хочу відмітити, що літній підготовчий період команда провела плідно з великим бажанням та вірою в майбутнє! Завдяки всім гілкам влади Закарпаття на стадіоні “Спартак” на якому базується наша школа створені всі необхідні умови для якісної підготовки гравців (2 поля з трав’яним покриттям, поле з синтетичним покриттям, поле з пісочним покриттям, сауна з басейном, гуртожиток з кухнею для проживання гравців та медичний кабінет). У нас формується новий колектив. До кістяка команди, який будувався попередні роки, долучились так само перспективні та амбітні хлопці зі Свалявщини, Тячівщини, Іршавщини, Березнянщини та м.Чоп. Також є в нашій команді хлопчик з Запоріжжя, сімʼя якого переїхала на Закарпаття внаслідок війни, який є одним з лідерів команди. Ми зіграли осінню частину чемпіонату і не зважаючи на деякі несподівані в плані рахунку результати, кожна гра була з високим ступенем напруги. Вдячний хлопцям за той рівень гри та результат, якого команда спромоглась в осінній частині.
  • Які плюси та мінуси ви можете виділити у грі вашої команди ?
Порадувало те, що команда не багато пропустила (другий найкращий показник в чемпіонаті). Однак, не вистачило мені більш якісної гри в атаці, а точніше в завершені атаки в окремих матчах. Звичайно нам є чому вчитись. Будемо намагатись покращити командні тактичні дії. Також, чемпіонат показав, що потрібно збільшувати рівень індивідуальної майстерності кожного гравця. Звісно є важлива робота над покращенням фізичного та психологічного стану гравців. Ми повинні бути ще більш впевненими в своїх силах! Мені сподобалось, як мої підопічні налаштовувались на кожну гру, грали до кінця і те, що хлопці вірили мені як тренеру в кожній грі та на кожному тренуванні. Звичайно окремим завданням для мене є зберегти цей склад, а також покращити конкуренцію на деяких позиціях, тому я впевнений за зимній підготовчий період команда плідно попрацює і при можливості вийде залучити декілька, потенційно якісних гравців. Окремо, хочу подякувати нашим Збройним Силам України тому, що завдяки їм у нас є можливість займатись улюбленою справою.
Також додамо, що команда СДЮСШОР U-14 (гравці 2010 р.н.) проводить наразі додатковий набір футболістів у свою команду.
Для бажаючих приєднатись до команди наголошуємо, що навчально-тренувальні заняття є абсолютно безкоштовними, а футболісти, які будуть зараховані до команди будуть повністю забезпечені клубним екіпіруванням та спортивним інвентарем.
Всю детальну інформацію щодо графіку та місця проведення тренувань ви можете дізнатись у тренера команди за телефоном :
СДЮСШОР U-14 (гравці 2010 р.н.) – Стегура Михайло Михайлович : 050-936-9497
Турнірна таблиця чемпіонату ДЮФЛ України Вищої Ліги серед команд вікової категорій U-14 :
КомандаІгорПеНіПоОчкиМ`ячi
АФ Рух Львів1110013051-5
Мункач Мукачево119112845-7
СДЮСШОР Ужгород117312427-6
ФК Львів Львів117312431-11
КЗ ДЮСШ Карпати Львів115331823-14
СДЮСШОР Прикарпаття Івано-Франківськ114071212-31
ДАФ Дніпро113261119-30
АФ Минай11218712-24
ФАПФ Івано-Франківськ11119410-53
Ліцей-Вікторія Івано-Франківськ11001108-57