СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованки СДЮСШОР приєднались до ЖФК «Минай».

15-го лютого ЖФК «Минай» представив двох нових гравчинь, які посилять команду у другому колі Чемпіонату України серед жіночих команд першої ліги сезону 2023/2024. Нам приємно повідомити, що цими гравчинями стали вихованки СДЮСШОР Леспух Каріна та Івасько Дарина.
Дівчата приєднались до команди під час зимових навчально-тренувальних зборів. Саме на тренуваннях та контрольних іграх вони чудово себе проявили і заслужили на запрошення до команди ЖФК «Минай».
Також нагадаємо, що Леспух Каріна та Івасько Дарина являються гравчинями юнацької Збірної України WU-15.
Для СДЮСШОРу це досить знакова подія, яка демонструє, що розвиток дівочого футболу у нашій школі рухається у правильному напрямку.
Щиро вітаємо Леспух Каріну та Івасько Дарину з підвищенням у класі й бажаємо їм подальшого стрімкого розвитку у професійній кар`єрі.
Тренер команди ЖФК «Минай» / СДЮСШОР U-15 Крістіна Костевка : «Перш за все, хочу привітати Каріну та Дарину з тим, що вони приєднались до ЖФК «Минай», адже це безсумнівно крок вперед у їхній кар`єрі. Вони це заслужили своєю працею на футбольному полі. У команді СДЮСШОР WU-15 Каріна та Дарина дуже виділялись з-поміж всіх гравчинь і було помітно, що їм потрібна нова сходинка для продовження розвитку. Я вірю в те, що в них все вийде у новій команді і буду максимально їм допомагати.»