СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 посів 5-те місце на престижному турнірі “Ruh Cup”

Команда СДЮСШОР U-14 (хлопці 2010 р.н.) прийняла участь у престижному турнірі “Ruh Cup”, який проходив у Винниках з 29-го лютого по 3-те березня.  В цих змаганнях взяло участь 20 команд.
За підсумками жеребу СДЮСШОР потрапив до групи “С”. До вашої уваги результати матчів наших вихованців у груповому етапі :
СДЮСШОР – ДЮСШ-1 м. Київ    5:0
СДЮСШОР – СК “Чайка” м. Київ    1:0
СДЮСШОР – ФК “Буковина” м. Чернівці    1:0

СДЮСШОР – АФ “Рух” м. Львів    1:1
У результаті СДЮСШОР із показником 10 залікових балів посів 2-ге місце у групі та потрапив до наступної стадії змагань у якій вирішувалась доля 1-8 місць. У першому матчі підопічні Михайла Стегури поступились команді “Динамік” Київ з рахунком 1:0. У наступному матчі СДЮСШОР переміг з рахунком 1:0 ДЮСШ “Рух” м. Львів. І в заключному матчі на турнірі за 5-6 місце СДЮСШОР грав проти ЛНЗ і здобув перемогу з рахунком 1:0.
У підсумку, СДЮСШОР U-14 посів 5-те місце на турнірі “Ruh Cup”. Приз найкращого гравця команди СДЮСШОР  отримав – Шевченко Єгор, а найкращим захисником турніру був визнаний наш вихованець Стегура Михайло.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : ” Ці змагання розглядались виключно, як один з підготовчих етапів до ДЮФЛ України. Після зимової перерви основним завданням такого турніру, було звичайно відновити та налагодити взаємодію гравців на футбольному полі під час гри, спробувати певні зміни в тактичній побудові команди та нові позиції для певної групи гравців. Протягом турніру команда зіграла 7 ігор, з яких одна поразка від фіналіста змагань та одна нічийна гра з переможцем цього турніру. Завжди будуть моменти над якими потрібно допрацьовувати, тому ми зробимо правильні висновки з тих помилок, які були допущені на цьому етапі. Рухаємось далі! “