СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-14 кваліфікувались до фінальної частини Кубку України з футболу серед дівчат.

З 5-го по 6-те березня у Львові проходили матчі групового етапу Кубку України серед дівчат вікової категорії WU-14. Серед учасниць були і наші дівчата, СДЮСШОР WU-14. Згідно регламенту змагань переможець групового етапу здобував путівку до фінальної частини Кубку України.
Результати матчів групового раунду СДЮСШОР WU-14 :
СДЮСШОР м.Ужгород – КЗ ДЮСШ “Карпати” м.Львів 9:0
Голи : Леспух Каріна (6), Міщишина Анастасія, Івасько Дарина, Борсук Софія.
СДЮСШОР м.Ужгород – ДЮСШ “Буська” м.Буськ 1:0
Голи : Леспух Каріна.
Завдяки двом перемогам наші дівчата здобули путівку до фінальної частини Кубку України серед дівчат вікової категорії WU-14, яка буде проходити з 12-го по 14-те березня. У фінальній частині змагатимуться 4 найкращі команди України і нам приємно констатувати, що серед них буде СДЮСШОР WU-14.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренерів Крістіну Костевку та Анастасію Сірмай, гравчині команди СДЮСШОР WU-14 та їх батьків з із цим досягненням.
До вашої уваги коментарі тренерів команди СДЮСШОР WU-14 :
Анастасія Сірмай ” На перший матч як і на весь груповий етап ми налаштовували дівчат тільки на позитивний результат . У першому поєдинку виходило все доволі добре, команда грала у видовищний атакувальний футбол, також успішно виконували напрацьовані на тренуваннях розіграші стандартних положень. Щодо другого матчу, він виявився складнішим. Напевно, була недооцінка суперника. Команда з міста Буськ дуже сильна, не даремно у ній грають представники Збірної України WU-15. Це чудово, що є такі команди, з якими можна по справжньому перевірити власні здібності. Перший тайм був доволі рівним. У перерві, ми дали дівчатам настанову, щоб вони виклалися на всі 100% у другому таймі. Дівчата виконали наші рекомендації і здобули важку, але цілком заслужену перемогу. Хочу подякувати всім хто в нас вірив, допомагав та підтримував, рухаємось далі та готуємось до фінальної частини. За організацію, та підтримку окрема подяка директору СДЮСШОР Вадиму Дьордю та голові Асоціації жіночого футболу Закарпаття Ігорю Шинкарюку. “
Крістіна Костевка “Ми дуже раді, що нам вдалось потрапити до фінальної частини Кубку Укараїни. Ми всі цього дуже хотіли і дівчата на футбольному полі зробили все можливо, щоб це в нас вийшло. Перший матч виявився не важким, команда багато атакувала і як підсумок забила аж 9 голів. У другому матчі в нас був доволі сильний суперник, але дівчата не знітились і зуміли здобути важку перемогу з рахунком 1:0. Я вдячна гравчиням за їхню самовіддану гру та здобутий позитивний результат. Вони молодці. Також, хочу висловити слова вдячності за підтримку та віру в нас директору СДЮСШОР Вадиму Дьордю та голові Асоціації жіночого футболу Закарпаття Ігорю Шинкарюку. “