СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-17 прийняв участь у Зимовій першості Закарпаття

У середині лютого у нашому краї розпочалась Зимова першість Закарпаття з футболу. У цих змаганнях прийняло участь 18 команд серед яких був і СДЮСШОР U-17.
Нашим вихованцям довелось грати проти значно старших суперників і це звичайно вплинуло на результат. У перших трьох матчах СДЮСШОРівці поступились своїм противникам, але вже по ходу турніру були зроблені відповідні висновки і команда здобула дві перемоги :
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Зірка» (Лінці) 3:2 / СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Лідер» (Сторожниця) 3:2.
Зрештую, результат у Зимовій першості Закарпаття був непріоритетним, адже саме ці змагання є частиною підготовки до ДЮФЛ України, яка розпочинається вже 30-го березня.
Тренер команди СДЮСШОР U-17 Ігор Кузь : “Перші 3 матчі на цьому турнірі дались нам досить важко, однак потім команда, як то кажуть, втягнулась і покращила свою гру, як підсумок здобула 2 перемоги. Скажу відверто, основним завданням було не перемагати в кожному матчі, а як найкраще підготуватись до весняної частини ДЮФЛ України. В нашій команді було декілька потенційних новачків, яких потрібно було переглянути у цих матчах. Також, потрібно було награти склад, та спробувати деякі тактичні схеми. В цілому я задоволений тим, що ми прийняли участь у цьому турнірі і побачили ті ігрові аспекти над якими треба буде попрацювати в навчально-тренувальному процесі.”