СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-14 прийняв участь у фінальній частині Кубку дівочої ліги України з футболу

Фото-звіт матчів фінальної частини СДЮСШОР WU-14 у Кубку дівочої ліги України з футболу дивіться ТУТ !
З 12-го по 14-те березня у місті Львів проходила фінальна частина Кубку України серед дівчат вікової категорії WU-15. У фінальній частині були наступні команди : Збірна Вінницької області, «СДЮСШОР» (м. Ужгород), Збірна Рівненської області, ДЮСШ «Поділ» (м. Київ).
У першому півфінальному матчі наші дівчата грали проти Збірної Рівненської області. Завдяки двом пропущеним м’ячам у кінці першого тайму перемогу з рахунком 2:0 здобули гравчині із Рівного.
У матчі за 3-тє місце СДЮСШОР зустрічався із Збірною Вінницької області. З самого початку гри наші дівчата заволоділи ігровою ініціативою і вже на 7-ій хвилині відкрили рахунок у матчі. Дарина Івасько бездоганно пробила штрафний удар з дуже гострого кута. СДЮСШОР продовжував атакувати. Декілька дуже небезпечних ударів нанесла Дарина Івасько, але на жаль, безрезультатно. У другому таймі противниці змогли вирівняти гру, і навіть забивши 2 голи, вийшли вперед. Ужгородки не знітились і зуміли на 46-ій хвилині зрівняли рахунок. І знову Дарина Івасько відзначається забитим голом, і знову бездоганно виконаний штрафний удар в її виконанні з дальньої відстані. Взагалі, потрібно відзначити, що Дарина була справжнім лідером нашої команди на футбольному полі. Кожен штрафний удар від неї ніс величезну небезпеку для воріт противника. Уже на останній хвилині матчу стався доволі неоднозначний та суперечливий епізод. Гравчині із Вінниці забили гол із здавалося б офсайду, бригада арбітрів цілком логічно спочатку зафіксувала положення поза грою, однак після короткої консультації, відмінила своє ж рішення і зарахувала гол у наші ворота. На жаль, часу, щоб забити третій гол у СДЮСШОРа вже не було і фінальний свисток арбітрині зафіксував перемогу Збірної Вінницької області з рахунком 3:2.
Як підсумок, СДЮСШОР WU-14 посів 4-те місце у Кубку України з футболу. Цей результат є безсумнівно успішним та невипадковим, адже нагадаємо, що у минулому році СДЮСШОР WU-15, також посів високе 4-те місце Кубку дівочої ліги України з футболу. Успіх наших вихованок протягом останніх двох років свідчить про стрімкий розвиток дівочого футболу у СДЮСШОР.
Також відзначимо, що Івасько Дарина отримала приз найкращої захисниці турніру.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренерів Крістіну Костевку та Анастасію Сірмай, гравчинь команди СДЮСШОР WU-14 та їх батьків з із цим.
 
До вашої уваги коментарі тренерів команди СДЮСШОР WU-14 :
Анастасія Сірмай “ Перш за все хочу подякувати дівчатам за їхню самовіддачу та дисципліну на полі під час матчів фінальної частини. Фінальна частина кубку України, це змагання де грають найкращі 4 команди України і ми розуміли, що буде дуже важко. Але хочу віддати належне дівчатам, адже вони боролися до останнього. Такі змагання є дуже корисними для нас, вони показують наш справжній рівень, що потрібно надолужити під час навчально-тренувального процесу. Також хочу подякувати Українській Асоціації Футболу за чудову організацію фінальної частини Кубку України умови були на високому рівні. “
Крістіна Костевка “На жаль, нам не вдалось реалізувати всі задуми, які ми планували. На мою думку, дуже сильно на підсумковий результат вплинули наші кадрові проблеми. На превеликий жаль нам не змогла допомогти наша нападниця Каріна Леспух. Якщо б не ці фактори, то я більш-ніж впевнена результат був би значно кращим. В будь-якому разі ми отримали чудовий досвід, провели матчі проти сильних суперників і дівчатам на довго запам’ятається розіграш цьогорічного Кубку України. “