СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-15 розпочав другий раунд Чемпіонату України серед дівчат

22-го березня на стадіоні “Авангард” пройшов 1-ий тур, другого раунду чемпіонату України серед дівчат вікової категорії WU-15 сезону 2023-2024 рр. Нагадаємо, що в листопаді минулого року СДЮСШОР успішно пройшов перший раунд змагань.
У дебютному турі нашим дівчатам протистояла команда СК “Ладомир. У обох команд було багато гольових нагод у матчі. Зрештою, не дивно, що основний час гри завершився результативною нічиєю 3:3. У складі СДЮСШОР голами відзначились : Леспух Каріна (2), Івасько Дарина. Згідно регламенту змагань у випадку нічийного результату, проводиться серія післяматчевих пенальті. На жаль, в ній влучнішими були гравчині із СК “Ладомир”.
У другому турі СДЮСШОР WU-15 зіграє проти “Прикарпаття” з Івано-Франківська. Матч відбудеться 28-го березня.
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Не дивлячись на поразку у серії пенальті, я дуже задоволена дівчатами, адже нам протистояв доволі грізний суперник. У минулих матчах із цією командою ми програвали, а сьогодні змогли здобути нічийний результат в основний час матчу. Прогрес у нашій грі помітний. Всі дівчата дуже старались, звичайно є деякі аспекти гри над якими нам потрібно буде попрацювати під час навчально-тренувального процесу.”