СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 готується до матчу плей-офф ДЮФЛ України.

11-го травня закінчився регулярний чемпіонат у ДЮФЛ України сезону 2023-2024рр. Згідно регламенту змагань 4 найкращі команди потрапляють до стадії матчів плей-офф за право виходу до фінальної частини ДЮФЛ України.
У цьому сезоні команда СДЮСШОР U-14 із показником 34 бали посіла 4-те місце у турнірній таблиці, що дозволило їй кваліфікуватись до матчів плей-офф. На цій стадії наші вихованці зіграють проти команди “Буковина” Чернівці. Ця гра однозначно буде важкою, адже “Буковина” впевнено перемогла у своїй зоні. Переможець цієї стадії визначиться з одного матчу.
Сам матч пройде 18-го травня у Чернівцях. Наразі команда СДЮСШОР U-14 проводить підготовку до цієї гри, а вже завтра вирушає у Чернівці.
Керівництво та колектив СДЮСШОР бажає тренеру команди Михайлі Стегурі та його підопічним гарної та переможної гри.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : “Ми старанно та відповідально готуємось до цього матчу, щоб гравці підійшли до гри у найкращих своїх кондиціях. Також, зазначу, що на теоретичних заняттях ми з хлопцями переглядали матчі “Буковини” і вивчали нашого суперника. Всі чудово розуміють вагу цієї гри і впевнений, що на футбольному полі гравці будуть максимально старатись. До речі, вчора ми перемогли команду ФСТ “Невицьке” з рахунком 16:0 у рамках чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття, тож команда з гарним настроєм вирушить у Чернівці. “
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!