СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 завершує свої виступи у ДЮФЛ України.

18-го травня у Чернівцях команда СДЮСШОР U-14 грала матч стадії плей-офф за право виходу до фінальної частини ДЮФЛ України проти місцевої “Буковини”.
Матч прогнозовано виявився важким. Господарі першими відкрили рахунок у матчі. За декілька хвилин СДЮСШОР зусиллями Горбатовського Тимура зрівняв рахунок у грі. Потім довгий час на футбольному полі була досить рівна гра. Однак, у другому таймі “Буковина” реалізувала дві свої нагоди і вийшла вперед. Ужгородці також, створювали моменти, але на жаль реалізувати їх не змогли. Як підсумок, “Буковина” перемагає з рахунком 3:1.
U-14.
“Буковина” Чернівці – СДЮСШОР Ужгород   3:1
Гол у складі СДЮСШОР : Горбатовський Тимур.
Тренер СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : “Це був дуже важкий і виснажливий матч. Ми знали, що нашому супернику не можна давати багато простору і в першому таймі ми це успішно робили. На жаль, сили не безмежні і в другій половині ми підсіли фізично і цим скористався суперник. Нам впершу чергу не вистачило якісних замін, які покращують гру команди і також були деякі проблеми з реалізацією, адже все ж таки ми створили декілька гарних нагод, які не реалізували. Я хочу подякувати своїм підопічним, адже вони виклались на повну і віддали всі свої сили. “