СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі “Onside Cup-2024”

З 29-го по 31-ше травня в Іршаві проходив турнір  “Onside Cup-2024”. Серед 8-ти учасників був і наш СДЮСШОР U-11 (2013 р.н.). 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-11 у груповій стадії:
СДЮСШОР – ФК “Верес-Чорні” Рівне 3:3
СДЮСШОР –  ДЮСШ “Мукачево-2”   5:0
СДЮСШОР – ФК “Королево”    6:0
За підсумками групового етапу наші вихованці набрали 7 балів, що дозволило їм потрапити до Golden League, де матчі проходили за коловою системою.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-11 у Golden League :
СДЮСШОР – ФК “Верес-Чорні” Рівне 4:2
СДЮСШОР – ФШ “Мукачево”    1:0
СДЮСШОР – ФК “Верес-Червоні” Рівне 3:2
В останній та вирішальний ігровий день СДЮСШОР зіграв півфінальний та фінальний матчі. У півфінальному поєдинку підопічні В’ячеслава Пінковського здолали з рахунком 4:2 ФК “Верес-Чорні” Рівне. У фінальному матчі СДЮСШОРівцям протистояв ФК “Верес-Червоні” Рівне. У запеклій боротьбі перемогу у матчі здобув СДЮСШОР з рахунком 3:1.
Отже, за підсумком зіграних матчів СДЮСШОР U-11 переміг на турнірі “Onside Cup”. Приз найкращого бомбардира турніру отримав – Соскида Максим, кращим півзахисником турніру був визнаний – Назаренко Микола, а приз Gоlden Boy отримав – Мазур Станіслав.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав В’ячеславович Пінковський : “За 3 дні команда зіграла 8 матчів, тож дітки отримала вдосталь ігрової практики. Нам дуже приємно здобути перемогу у цьому турнірі. Я хочу подякувати своїм підопічним, адже вони у кожному матчі старались продемонструвати гарну та змістовну гру.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!