СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 здобув срібні нагороди у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття

4-го червня у Середньому пройшли вирішальні матчі Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Раніше ми вже писали про те, що команда СДЮСШОР U-12 лідирувала у турнірній таблиці Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Отож, за підсумками раніше зіграних матчів СДЮСШОрівці успішно кваліфікувались до півфінальних матчів.
У півфінальному матчі СДЮСШОР здолав ФК “Минай” з рахунком 2:1. У фіналі підопічним Миколи Фанти протистояла команда “FSG” з Ужгорода. Матч виявився по справжньому напруженим та безкомпромісним. Долю матчу вирішив один єдиний забитий у другому таймі гол командою “FSG”. СДЮСШОР також створив декілька моментів, які на жаль, не вдалось реалізувати.
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 посів друге місце у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття і цей результат є дуже позитивним. Адже, як зізнався нам тренер команди Микола Фанта, що перед початком Чемпіонату СДЮСШОР не входив до списку фаворитів змагань. Однак, за рахунок вдалої селекційної роботи та виснажливих навчально-тренувальних занять СДЮСШОрівці все ж таки зуміли завоювати срібні нагороди. Також, відзначимо, що організатори змагань визнали нашого голкіпера – Юрченка Марка найкращим воротем Чеміпонату ДЮФЛ Закарпаття.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Микола Фанта : “На жаль, нам не вдалось перемогти у фіналі. Якщо б ми холоднокровніше розпорядились тими нагодами, які в нас були то, результат був би безперечно іншим. Однак маємо те, що маємо. Я хочу подякувати хлопцям за цей сезон. Вони дійсно дуже старались перемагати у кожному матчі. Я рахую, що впродовж цього чемпіонату ми вийшли на значно кращий рівень і в нас є очевидний прогрес у грі команди. Однак, нам ще потрібно попрацювати у навчально-тренувальному процесі над завершенням атак. “