СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 здобуває путівку до півфіналу Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття

1-го червня у с. Середнє пройшов матч-відповідь Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття між командами СДЮСШОР U-14 та ДЮСШ Мукачево U-15. Нагадаємо, що команда СДЮСШОР U-14 під керівництвом Михайла Стегури усі свої матчі у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття грає проти старших на один рік суперників.
Перша гра між цими командами завершилась перемогою ужгородців з рахунком 2:1. Забитими голами у складі СДЮСШОРу відзначились : Шкірта В’ячеслав та Попович Олександр. Матч-відповідь обіцяв бути складним та напруженим, зрештою так воно і відбулось. Гравці СДЮСШОРу проявили характер та непоступливість на футбольному полі і завдяки результативному удару Горбатовського Тимура здобули перемогу рахунком 1:0.
Ця перемога виводить СДЮСШОР U-14 до 1/2 фіналу Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. У півфінальному матчі наші вихованці зустрінуться із командою “Нарцис” Хуст.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : “Чвертьфінальні матчі були важкі та виснажливі, але хлопці проявили характер і волю до перемоги. Готуємось до півфіналу. “
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!