СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 переміг на турнірі “Onside Cup-2024”

З 2-го по 3-те червня в Іршаві проходив турнір  “Onside Cup-2024”. Серед 8-ти учасників був і наш СДЮСШОР U-10 (2014 р.н.). 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії:
СДЮСШОР –  ФК “Сільце”  2:0
СДЮСШОР –  ФК”Полісся” Житомир  9:0
СДЮСШОР – ФШ “Мукачево”    5:1
За підсумками групового етапу наші вихованці набрали максимальну кількість балів, що дозволило їм потрапити до Golden League, де матчі проходили за коловою системою.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у Golden League :
СДЮСШОР – ФК “Чорноморець” Одеса 4:0
СДЮСШОР –  ФК “Сільце”  5:1

СДЮСШОР –  ФК “Олімп” Рівне  3:1
Отож, СДЮСШОР U-10 більш ніж впевнено перемагає на турнірі “Onside Cup”. Приз найкращого захисника турніру отримав – Бойчук Олександр, кращим бомбардиром турніру був визнаний – Цибик Артем, а приз Gоlden Boy отримав – Кочура Антон.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В’ячеслав Венцелович Пінковський : “Всі дітки дуже добре проявили себе на цьому турнірі, команда демонструвала якісну та змістовну гру. Надійно відіграла наша захисна ланка, адже за весь турнір ми пропустили тільки 3 голи. Гравці отримали вдосталь ігрової практики. Наостанок хочу подякувати ЗСУ за те, що завдяки їм у нас є можливість приймати участь у таких змаганнях.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!