СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 здобув срібні нагороди у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття

8-го червня у с. Середнє пройшов фінальний поєдинок Чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття між командами СДЮСШОР U-14 та ФК “Минай” U-14.
Гра була напружена, обидві команди грали достатньо обережно і боялись допустити помилку в такому важливому матчі. Гравці СДЮСШОР впродовж матчу більше володіли м`ячем і створили декілька небезпечних моментів, але на жаль, реалізувати їх не змогли. Основний час гри завершився нульовою нічиєю. А в серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 4:3 здобули гравці ФК “Минай”.
Як підсумок, СДЮСШОР U-14 здобуває срібні нагороди у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття. Приз найкращого захисника турніру отримав гравець СДЮСШОРу – Путрашик Артем.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Михайло Стегура : “ В цілому команда провела досить непоганий матч. Ми переважали суперника по контролю м’яча, виграної боротьби,  також створили достатньо гольових моментів, але на жаль, реалізувати їх не вдалось. Можливо на атакувальну гру команди вплинула відсутність двох гравців основного складу. Вдячний хлопцям за самовіддачу, дисципліновану гру та жагу до перемоги, до останньої секунди матчу! Також я їм подякував за цікавий та водночас виснажливий і безперечно плідний сезон. Вважаю, що ми разом з командою отримали великий досвід, та зробимо  правильні висновки і будемо рухатись вперед!
Окремо, хочу нагадати, що на 11-12 червня в нас запланований перегляд потенційних новачків з усіх куточків Закарпаття, також очікуємо на приїзд хлопчиків з Сумщини, Луцька та Житомира. До середини червня буде тривати селекційна та тренувальна робота. Користуючись нагодою, хочу подякувати керівництву нашої школи за підтримку та надану можливість якісно готуватись до змагань ДЮФЛ України та ДЮФЛ Закарпаття. І звичайно велика подяка ЗСУ, які боронять нашу Державу!”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!