СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати гостьових матчів СДЮСШОР в рамках 17-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

Пропонуємо вам ознайомитись із результатами виїздних матчів команд СДЮСШОР вікових категорій U-16 та  U-14 у 17-му турі ДЮФЛ України.
U-16. “Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород)   2 : 1
Ця гра була дуже напруженою та важкою до останньої хвилини матчу. Перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь “Карпат”. А вже з самого початку другої половини матчу ініціативу перехопили підопічні Володимира Мухлиніна, які змогли зрівняти рахунок на табло. Гольовий удар на рахунку Адріана Мігалко. Після забитого голу СДЮСШОР не зупинився і продовжував насідати на ворота господарів. Ужгородці створили декілька стовідсоткових моментів. Особливо варто згадати небезпечний удар з гострого кута Андрія Зізича. Круглий летів прямо у дев’ятку воріт, однак в карколомному стрибку воротар львів’ян відбив цей удар. Однак вже під кінець зустрічі “Карпати” забили не зовсім логічний гол, який і приніс їм перемогу з підсумковим рахунком 2:1. По такому другому тайму підопічні Володимира Мухлиніна явно не заслуговували на поразку, однак фортуна того дня була на боці “Карпат”.  
U-14. “Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород)    0 : 1
Також надпринципова зустріч була у матчі гравців наймолодшої вікової категорії. Перед цією грою обидві команди мали по 38 очок і ділили між собою другу сходинку турнірної таблиці. Тож ця гра мала розставити все на свої місця. Протягом всіє гри з боку обох команд відчувалась велика напруженість та боязнь зробити помилку. Гра проходила на зустрічних курсах. І вже в середині другого тайму завдяки результативному удару Євгена Кічуна СДЮСШОР вийшов вперед. Ужгородці спокійно до кінця матчу відзахищались та втримали переможний для себе результат. Таким чином підопічні Тараса Вайданича вийшли на одноосібне перше місце в турнірній таблиці і забезпечили собі потрапляння у стикові матчі ДЮФЛ України. 
Керівництво та тренерський склад ужгородського СДЮСШОР Вітає, гравців команди СДЮСШОР U-14, тренера Тараса Вайданича, та батьків юних футболістів з підняттям на першу сходинку в турнірній таблиці та з виходом у стикові матчі за право участі у фінальній частині Дитячо-юнацької футбольної ліги України.