СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс домашніх матчів СДЮСШОР у 18-му турі ДЮФЛ України.

26-го травня команди СДЮСШОР Ужгород вікових категорій U-16 та U-14 зіграють в місті Ужгород на стадіоні “Спартак” свої матчі 18-го туру в рамках чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-16. СДЮСШОР (Ужгород) – “УФК-Карпати” (Львів)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Важкий матч очікує на СДЮСШОР U-16, адже грати вони будуть проти команди, яка займає перше місце в турнірній таблиці. Натомість ужгородці посідають 6-те місце. Однак потрібно враховувати, що СДЮСШОР буде господарем в цьому поєдинку, а в матчах перед власними вболівальниками ужгородці завжди мають великі шанси на успішний результат.
U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – “УФК-Карпати” (Львів)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Саме в цьому матчі буде вирішуватись хто з команд посяде підсумкове перше місце в турнірній таблиці і відповідно до цієї буде прикута надзвичайно велика увага, адже на даний момент СДЮСШОР із показником 41 заліковий бал посідає перше місце, а “УФК-Карпати” 2-ге місце і в своєму активі має 40 очків. У минулому турі обидві команди здобули перемоги і до матчу підходять з хорошим настроєм. Тож ця гра обіцяє бути неймовірно цікавою, інтригуючою та безкомпромісною.
Ми, щиро запрошуємо всіх уболівальників ужгородського СДЮСШОР прийти та підтримати наші команди. Ваша підтримка дуже надихає та мотивує гравців СДЮСШОР на переможний результат.