СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. Переможна гра, нульова нічия.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
23-го вересня на стадіоні “Спартак” проходили матчі третього туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав  команду  “Буковина” Чернівці.  Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР поступився на виїзді “Волині” з Луцька з рахунком 4:2. А “Буковина” вдома була вщент розбита командою зі Львова з однойменною назвою з рахунком 4:0. В турнірній таблиці фаворитом виглядає Ужгород, також можна відзначити не надто надійну оборону “Буковини”, яка в двох матчах пропустила аж 9 голів. Тому очевидним є той факт, що всі прихильники СДЮСШОР, які зібрались на стадіоні “Спартак” очікували тільки на перемогу з боку підопічних Володимира Мухлиніна.
Перший тайм активніше розпочали ужгородці. СДЮСШОР відразу взяв під свій контроль м’яч і почав створювати передумови для своїх атак. Чернівці здебільшого захищались та побудували свою гру від захисту з можливим та швидким виходом у контратаку. Активнистю на полі з початку матчу виділялись Мукомела Євген , Роботишин Василь, та Бакша Мартін. Саме останній декілька разів виходив на хороші ударні позиції, але м’яч після пострілів Мартіна летів мимо воріт. На 12-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Герзанич Олександр, після навісу з кутового удару, головою небезпечно пробив, але круглий пролетів трохи вище воріт. За декілька хвилин Дзоф Володимир з 16-ти метрів пробивав по воротах чернівецької команди з вигідної позиції, але м’яч в нього зрізався і полетів за межі поля. Вже в середині першого тайму Роботишин Василь мав чудово нагоду аби відзначитись голом в цій грі. Василь з 8-ми метрів без супротиву пробивав по воротах, але удар в нього явно не вийшов і воротар гостей забрав м’яч в руки. Під кінець першого тайму СДЮСШОР мав справжній стовідсотковий шанс забити гол. Зізич Андрій взявши на себе ігрову ініціативу в цьому моменті змістився з м’ячем з правого флангу в центр, але пробив прямо в руки голкіперу гостей Луцаку Віталію.
З початком другого тайму підопічні Володимира Мухлиніна повністю взяли ініціативу до своїх ніг, але до забитого голу справа ніяк не доходила. Вже в дебюті другого тайму СДЮСШОР мав йще одну хорошу можливість для забитого голу. Гузинець Олександр з 6-ти метрів пробив трохи мимо воріт чернівецької команди. На 53-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Герзанич Олександр вийшов з правого кута на побачення з воротарем противників, але Луцак Віталій зміг відвести загрозу відбивши м’яч на кутовий. СДЮСШОР і далі продовжував атакувати і підбирати ключики до воріт противників з Чернівців. Також потрібно відзначити, що “Буковина” не погано захищалась. На жаль для ужгородців матч так і закінчився нульовою нічиєю, при повній ігровій перевазі СДЮСШОР.
Також до вашої уваги хочемо презентувати результати виїздних матчів СДЮСШОР :
U-15. BRW-ВІК Володимир- Волинський – СДЮСШОР Ужгород  0 : 2
Ужгородцям вдалось забити швидкий гол на початку зустрічі. Цей факт дещо деморалізував господарів. Гол у складі СДЮСШОРу забив Повхан Іван. Волиняни прагнули відновити паритет на табло і багато атакували, ужгородці грали на контратаках і це їм успішно давалось, адже завдяки швидким діям ужгородських гравців СДЮСШОР мав йще дві хороші нагоди в першому таймі, які на жаль не були реалізовані. З самого початку другого тайму СДЮСШОР забив вдруге. Відзначився Бурштинський Віталій. Як підсумок перша перемога в новому сезоні ДЮФЛ України підопічних Михайла Стегури з рахунком 2:0.
U-17. BRW-ВІК Володимир- Волинський – СДЮСШОР Ужгород  1 : 1
Найстаршій команді СДЮСШОР також вдалось взяти свої перші очки. Це була рівна та безкомпромісна гра. Після чудового навісу від Марковича Василя, нападник ужгородців Зизич Андрій чудово замкнув цей кросс від партнера. Під кінець першого тайму волинянам вдалось забити гол. В другому таймі СДЮСШОР мав нагоду аби виграти цю гру. Той таки Зизич Андрій вибіг на побачення з воротарем противника, але реалізувати момент не зміг. Як підсумок справедлива нічия 1:1. Ми вітаємо В’ячеслава Пінковського та його команду з дебютним очком, також вітаємо і Михайла Стегуру та його підопічних з першою перемогою в сезоні.