СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про гостьові матчі СДЮСШОР в ДЮФЛ України.

Пропонуємо вам ознайомитись із результатами матчів СДЮСШОР в рамках змагань ДЮФЛ України, які проходили на виїзді в місті Львів.
U-16. ФК “Львів” Львів – СДЮСШОР Ужгород  3 : 0
В першому таймі ужгородці діяли здебільшого від оборони і намагались втікати в швидкі контратаки і в них це в цілому виходило. Однак львів’яни зуміли забити гол вже в компенсований арбітром час до першого тайму. Не дивлячись на пропущений гол підопічні Володимира Мухлиніна в другому таймі заграли активніше і володіли ігровою ініціативою, але на жаль голів це не принесло. Натомість ФК “Львів” під кінець зустрічі спіймав ужгородців на контратаці і забив 2 голи встановивши кінцевий результат матчу 3 : 0. 
U-14. ФК “Львів” Львів – СДЮСШОР Ужгород   0 : 2
Чергова яскрава перемога підопічних Тараса Вайданича. На цей раз битими виявились львів’яни. Це була досить важка та в’язка гра. В цілому СДЮСШОР в першому таймі володів територіальною перевагою на футбольному полі. Однак голів в першому таймі не було. Блище до середини другого тайму СДЮСШОРівці все ж таки забили. Прекрасну атаку розпочав Гарапко, який відпасував на Селеша. Селеш зіграв елегантно, п’яткою вивівши Кічуна на ворота львів’ян. Євген ввірвався  в штрафний майданчик суперника і холоднокровно реалізував момент. Згодом СДЮСШОР подвоїв свою перевагу. Грець Максим діагональним пасом вивів Селеша один на один з воротарем противника і Крістіан в один дотик відправив м’яча в сітку воріт. Ми вітаємо команду СДЮСШОР U-14 з черговою перемогою та одноосібним лідерством в турнірній таблиці ДЮФЛ України. Так тримати !