СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР продемонстрував чудову гру, але поступився УФК-“Карпатам”.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
28-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 9-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхали львівські УФК-“Карпати”. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем виглядали гості, адже львів’яни ведуть боротьбу за найвищі місця, в той час як ужгородці займають 9-те місце в турнірній таблиці. Але враховуючи фактор домашнього поля та чудове вміння ужгородців грати проти лідерів, шанси на позитивний результат в СДЮШСОР безумовно були.
Перші 10 хвилин матчу були абсолютно рівними, гра здебільшого проходила в центральній частині поля, де активну боротьбу між собою вели захисники обох команд. Першій напівмомет в цьому матчі створили СДЮСШОРівці. Навіс із лівого флангу замкнув Маркович Василь, пробивши вище воріт. Львів’яни відповіли на 13-ій хвилині. Лівий півзахисник гостей Данилюк Артем зі свого лівого флангу чудово пробивав у дальній кут, але круглий пролетів над дев’яткою воріт. В середині першого тайму гості більше почали володіти м’ячем і як наслідок створили на 38-ій хвилині стовідсотковий момент. На побачення з воротарем вибіг Мельнійчук Вадим, який пробив у ближній кут, але на висоті зіграв страж воріт СДЮСШЛОРу Калай Андрій.
Карпатівці активно розпочали другий тайм і за свою активність були винагороджені забитим голом. Після навісу з лівого флангу Мельнійчук Вадим головою відкинув м’яч під удар Романіку Миколі, який з семи метрів без перешкод розтріляв ворота Калая Андрія. Після забитого голу львів’яни не зупинились і продовжували володіти ігровою ініціативою. В результаті на 64-ій хвилині рахунок у матчі було подвоєно. Активний Мельнійчук Вадим зробив простріл з правого флангу на який відгукнувся Гудзінський Вадим, який ввірвався в штрафний майданчик і з 14-ти метрів пробив в дальній кут від голкіпера. Після пропущеного голу підопічні В’ячеслава Пінковського не знітились, а навпаки перехопили ігрову ініціативу до своїх ніг і почали більше за суперника контролювати м’яч. За таку сміливу гру господарі були винагороджені. На 69-ій хвилині захисник гостей сфолив у власному штрафному майданчику на Семківу Олександру і арбітр матчу без вагань вказав на позначку. Бойкул Юрій чудово реалізував вирок арбітра, розвівши воротаря та м’яч по різним кутам воріт. За декілька хвилин господарі могли відновити паритет на табло. Зизич Андрій з правого флангу намагався закинути м’яч за комірець воротарю “Карпат”, але Горох Валентин дістав круглого та перевів його на кутовий.
Не дивлячись на чудову гру в другій половині другого тайму СДЮСШОрівці, на жаль, не зуміли забити другий гол, і поступились з рахунком 2:1.