СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс 10-го туру ДЮФЛ України

4-го листопада ужгородський СДЮСШОР зіграє свої матчі 10-го туру в рамках змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України. Ці матчі пройдуть на ужгородському стадіоні “Автомобіліст”, так як на стадіоні “Спартак” тривають роботи зі встановлення легкоатлетичних бігових доріжок. В 10-му турі СДЮСШОР проведе свої матчі проти моршинської “Скали”.
U-15. СДЮСШОР (Ужгород) –  ФК “Скала” (Моршин)
Початок матчу в 14.00
Ужгородці будуть протистояти доволі сильному супернику з Львівської області, адже “Скала” замикає лідируючу трійку цієї вікової категорії в турнірній таблиці. Ужгородці посідають на данний момент 8-ме місце маючи в активі 10 залікових пунктів. Але враховуючи останній матч, який СДЮСШОР проводив проти УФК-“Карпат”, де підопічні Михайла Стегури пропустили гол на останніх хвилинах, продемонструвавши при цьому дуже пристойну гру, можна надіятись на успіх в суботній грі.
U-17. СДЮСШОР (Ужгород) –  ФК “Скала” (Моршин)
Початок матчу в 12.00
У цьому поєдинку підопічні В`ячеслава Пінковського зустрінуться з середняком турнірної таблиці. Гості випереджають ужгородців на 8 очок. Натомість СДЮСШОР не стане нехтувати можливістю порадувати рідних вболівальників, які прийдуть на матч підтримати своїх улюленців. 
U-14. ФК “Скала” (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
Підопічні Тараса Вайданича з усіх сил будуть намагатись повернутись на переможну стежку в суботній грі. Моршин, який буде господарем в цьому поєдинку також досить серйозний суперник, адже вони займають 4-те місце в турнірній таблиці, натомість ужгородці йдуть другими. Враховуючи той факт, що саме ужгородці являються фаворитами в цій грі, то можна чекати вдалого результату з цієї гри.
U-16. ФК “Скала” (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 12.00
Підопічні Володимира Мухлиніна проведуть свій матч із середняком турнірної таблиці, який всього має на 5 залікових пунктів більше ніж ужгородці. Звичайно, якщо СДЮСШОРівці нарешті зможуть зіграти оптимальним складом та проведуть вдалу гру то шанси на успіх безперечно будуть.