СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про гостьові матчі СДЮСШОР у 9-му турі.

Як ми вже раніше анонсували ужгородський СДЮСШОР в рамках 9-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд Вищої ліги на виїзді проводив матчі проти УФК-“Карпати” м. Львів.
U-14. УФК“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).  2 : 1
Це був надзвичайно відповідальний матч для підопічних Тараса Вайданича, адже грали проти третьої команди турнірної таблиці. На жаль СДЮСШОРівці поступились в цій грі, хоча і показали гідну та змістовну гру. Ужгородці активно розпочали матч і навіть першими забили гол. Результативний удар на свій рахунок записав Крістіан Селеш. Згодом львів’яни відновили паритет на табло забивши з пенальті. І вже за 5 хвилин до закінчення зустрічі ужгородці вдруге пропустили після кутового удару. 
U-16. УФК“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).  3 : 2
Підопічні Володимира Мухлиніна проводили цю гру проти лідера турнірної таблиці цієї вікової категорії. СДЮСШОР чудово зіграв цей матч і львів’янам довелось докласти максимум зусиль аби вирвати перемогу в ужгородців. Також можна згадати про чергові кадрові втрати в СДЮСШОРа, адже в цій грі не приймало участь одразу три стабільні гравці основного складу. Не дивлячись на це ужгородці вдало розпочали гру і відкрили рахунок в матчі. Гол на свій рахунок записав Зізич Андрій. СДЮСШОР в цілому грав від оборони та вибігав у швидкі та ефективні контратаки, які створювали проблеми львівським захисникам. Згодом Карпатівцям вдалось переломити хід матчу та забити 3 голи у ворота гостей. Ужгородці після пропущених голів не здались і навіть скоротили відставання в рахунку. Успішно реалізував пенальті Андріан Мігалко. Зрештою матч так і закінчився з перемогою господарів.