СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. Чудова гра СДЮСШОР та результативна нічия проти “Скали”.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
04-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 10-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхала моршинська “Скала”. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем були гості, адже вони займають 5-те місце в турнірній таблиці, в той час як ужгородці займають 9-те.
Обидві команди розпочали цю гру досить спокійно, жодна з них не намагалась з перших хвилин бігти усіма силами в атаку. Багато гри велось в центральній частині поля та відповідно активними були півзахисники обох команд. Перший небезпечний момент в матчі створили ужгородці. З правого флангу зробив простріл Маркович Василь, м’яч підібрав Мадяр Віталій, який чудово пробивав з 16-ти метрів в дальній кут, але круглий пролетів зовсім трохи мимо воріт. За декілька хвилин гості відповіли небезпекою. Нараз Владислав з 22-ох метрів пробивав по воротах Калая Андрія, але м’яч розминувся зі стійкою воріт. На 25-ій хвилині підопічні В’ячеслава Пінковського розіграли чудову атаку. Ференцик Вадим змістився в центр, віддав на Зуба Богдана, який навісив в карний майданчик “Скали”, м’яч прийняв Маркович Михайло, але на жаль удар в останнього не вийшов і м’яч зрізався з ноги. Перший тайм наближався до свого кінця і здавалось, що рахунок так і залишиться нульовим, але проти був півзахисник “Скали” Цвик Назар, який на останній хвилині першого тайму чудово пробив з 25-ти метрів прямо у де’ятку воріт господарів.
Другий тайм розпочався напрочуд активно. Спочатку на 42-ій хвилині гості створили напівмомент. Після навісу з правого флангу головою пробивав Тригуба Віталій, але захисник СДЮСШОР Зизич Андрій заблокував цей удар. Ужгородці довго не мовчали і на 46-ій хвилині створили по справжньому гольовий момент. Лаб’як Юрій отримав м’яч в штрафному майданчику і пробив по воротах, але чудово зіграв воротар гостей Щербан Руслан, який відбив круглого. На добиванні був Ференцик Вадим, який хитро пробив в ближній від кіпера кут, але м’яч влучив в стійку воріт, яка врятувала гостей від пропущеного голу. На 52-ій хвилині хорошу нагоду мали моршинці. Гавронський Олег з 14-ти метрів бив по воротах, але м’яч полетів трохи вище воріт. На 60-ій хвилині СДЮСШОР відновив паритет на табло. Зуб Богдан виконав якісний навіс на який відгукнувся Лаб’як Юрій. Юрій у свою чергу на другому поверсі переграв опонента і головою результативно пробив під перекладину воріт гостей. На 65-ій хвилині господарі взагалі могли вийти вперед. Після швидкого розіграшу штрафного удару м’яч отримав Зизич Андрій, який з вигідної позиції завдав удару, але врятував свою команду воротар гостей Щербан Руслан. Згодом йще один хороший момент організували ужгородці. Чудовий індивідуальний прохід з лівого флангу зробив Ференцик Вадим і навісив до штрафного майданчику, де Лаб’як Юрій небезпечно пробивав, але в чергове свою команду врятував воротар Щербан Рулан. Взагалі в другому таймі СДЮСШОР повністю домінував на футбольному полі і міг неодноразово забивати гол. За декілька хвилин “Скала” змогла якісно відповісти ужгородцям. Автор першого забитого голу Цвик Назар знову небезпечно пробивав по воротах з-за меж штрафного майданчику, але господарів врятувала перекладина. Останній момент в матчі створили активні СДЮСШОРівці. Зізич Андрій здійснив черговий рейд по правому фланзі, прострілив на Лаб’яка Юрія, який бив з-за меж штрафного майданчика, але круглий розминувся зі стійкою воріт.
 Як підсумок завдяки чудовій грі в другому таймі СДЮСШОР закінчив цей матч в нічию 1:1, хоча судячи по тій ситуації, яка була на полі підопічні В’ячеслава Пінковського мали всі шанси перемогти в цій грі.
Також до вашої уваги хочемо презентувати результати виїздних матчів СДЮСШОР :
U-14. “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород   0 : 0
U-16. “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород   2 : 0