СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Тренери СДЮСШОРа підводять підсумки виступу команд в осінній частині чемпіонату ДЮФЛ України сезону 2017-18 рр.

Тренери ужгородського СДЮСШОРу вікових категорій U-14, U-15, U-16, U-17 поділились своїми враженнями нарахунок виступів їхніх команд в осінній частині дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-14.
Наймолодша вікова категорія ужгородців за підсумками осінньої частини посідає високе 3-те місце. Цей результат є повністю закономірним, адже СДЮСШОРівці у всіх своїх матчах демонстрували видовищну та атакувальну гру, яка приносила задоволення не тільки гравцям, а і вболівальникам команди, які натхненно підтримували команду, защо їм щира вдячність. Не даремно ж підопічні Тараса Вайданича у графі  забитих голів займають другу сходинку. Від другого місця СДЮСШОРівців відділяє тільки одне очко, а від першого чотири. А це означає, що за одну-дві успішні гри, ситуація в турнірній таблиці може з легкістю змінитись на користь ужгородців. Також не слід забувати, що саме у складі СДЮСШОРу грає найкращий бомбардир першого кола ДЮФЛ України Селеш Крістіан, який у своєму активі має 9 влучних пострілів, тим самим випереджаючи свого найближчого переслідувача на 3 голи.
Головний тренер СДЮСШОР U-14 Тарас Вайданич : “Загалом в мене позитивні емоції після першого кола, адже ми посідаємо досить високе місце в турнірній таблиці. Але також мушу зазначити, що були в нас матчі в яких ми мали перемагати, але фортуна була не на нашому боці. Перш за все я зараз маю на увазі гру з моршинською “Скалою”, яку ми мали дотиснути в другому таймі, але на жаль не використали ті стовідсоткові моменти, які в нас були. Разом з тим я не можу сказати, що я абсолютно задоволений всіма ігровими ланками нашої команди. Були матчі коли центр півзахисту повністю просідав, або ж флангові захисники недостатньо активно брали участь в атаках команди. Але за зимові місяці навчально-тренувального процесу, ми плідно попрацюємо над цими компонентами, та постараємось вдосконалити нашу гру.”
U-15.
СДЮСШОР U-15 за підсумками осінньої частини ДЮФЛ України має у своєму активі 10 залікових балів та займає 8-ме місце. Перед початком сезону склад команди покинули декілька гравців основно складу і впродовж всього першого кола в команді були кадрові проблеми. Не дивлячись на це, команда в деяких матчах демонструвала хороший рівень гри, чого тільки варта виїздна перемога над сильною командою ФК “Львів”, або ж принципова звитяга в закарпатському дербі над Мукачевом.
Головний тренер СДЮСШОР U-15 Михайло Стегура : “Взагалі перше коло можна поділити на дві частини. Перша частина пройшла трошки краще, а ось в другій частині відбувся невеликий спад, адже деякі гравці пропускали матчі через травми. І взагалі дуже прикро, що перед самим початком сезону декілька гравців покинули нашу команду і кадрові проблеми були головним проблемним чинником такого результату. Але я побачив наші слабкі місця, і в зимовий період проведу  селекцію та плідно попрацюємо на навчально-тренувальних заняттях.”
U-16.
СДЮСШОР U-16 старався у всіх своїх матчах показувати атакувальну гру, яка приваблювала футбольних вболівальників, але частенько на завершальній стадії атак не вистачало чи то майстерності чи банального везіння. Також команду Володимира Мухлиніна спіткали кадрові проблеми. В літнє міжсезоння команду покинули двоє основних гравців. Все це дало своє відображення на результат. Тим не менш ужгородці набрали 11 очок, та займають 8-ме місце.
Головний тренер СДЮСШОР U-16 Володимир Мухлинін : “Нажаль кадрові втрати досить сильно вплинули на результат в турнірній таблиці, перед початком сезону нас покинуло двоє гравців основного складу і під час першого кола стабільно декілька наших футболістів пропускали матчі чи то через травми чи через жовті та червоні картки. Але я звик дивитись на все позитивно. І з позитивної точки зору потрібно зазначити, що футболісти, які раніше були на лавці запасних зараз стали основними і відкрились по новому, адже отримали шанс проявити себе і добре використали його та виросли у футбольному плані. Тому я вірю, що перспектива в цього колективу однозначно є. Нам залишається в зимовий період гарно підготуватись і результат неодмінно прийде. Тим більше, що ситуація в нашій турнірній таблиці неоднозначна і через дві-три вдалих гри ми можемо вже піднятись на 4-те місце.”
U-17.
Найстарші СДЮСШОРівці після першого кола займають 9-те місце маючи в своєму активі 9 набраних очок. В деяких матчах було помітно, що гравці виходили на поле без належної мотивації, але дивлячись на рівень гри, який продемонструвала команда в матчах проти моршинської “Скали” та мукачівського “МФА” помітно, що в цих хлопців є великий потенціал. 
Головний тренер СДЮСШОР U-17 В`ячеслав Пінковський : “Звичайно я не можу сказати, що я задоволений участю команди в осінній частині, адже мої підопічні займають тільки 9-те місце. Але кінцівку ми провели значно позитивніше. Футболісти зігралися та краще зрозуміли мої ідеї та настанови. Перспектива в цих хлопчиках однозначно є, однак потрібно багато працювати і тренуватись і успіх безсумніву прийде.”